من بعد عقدم اینقدر توگوشیش افتادم فهمیدم یکسری دخترها بودن در حد اشنایی خیلی مور مورم شده سوال کنم رابطه هم داشته یانه چون از جوابش واز واکنش خودم میترسم نمیپرسم میگم بین خودش و خداش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتفاقا وقتی میبینم بین اون همه دختر ک میچسبن بهش یا میچسبید بشون
تهش منم
خیلی خوشحالم
🤣😁ولی روی هم رفته پسر خوبی بود شیطنت جوانی داشت
😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁 تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁 تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
منم مث تو.ام😑 نسبت فامیلی داریم قبلا شنیدم ک یکی رو.میخاست مخالفت کردن خانوادش یکی دیگه هم بود ک.راضی شدن تحقیقم کردن در مورد دختره بعد خودش پشیمون شد گفت بیخیالش بشین (ب زووور از زبون مادر شوهرم کشیدم😂) الان فکر کردن بهشون دیوونم میکنه درصورتی ک میدونم چ اخلاقی داره و اصلا بهشون فکرم نمیکنه
ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃