2777
2789
عنوان

پوست من بدون روتین پوستی 📸🌱🤍🦋

2491 بازدید | 127 پست

سلام خوشگلای خودم

روزتون بخیر

این مدت خیلی خیلی زیاد تاپیک های مختلف روتین پوستی میبینیم

من خودم یکی از طرفدارای پروپا قرص روتینم

ولی بزرگترین دلیلش اینه که وسایل پوستی حال روحیم و بیشتر خوب میکنه

قطعا روپوستمم موثر هست اما معجزه نمیکنه

چیزی که برای پوست شما معجزه میکنه تنظیم هورمونی

تغذیه خوب

خواب کافی

نوشیدن فراوان آب

نداشتن مشکلات داخلی

دوری از استرسه

یعنی تا وقتی یه لایف استایل درست نداشته باشید روتین پوست هیچ کمکی بهتون نمیکنه

تقریبا یک ماهه که تنها روتینی که دارم شوینده و ضد آفتابه

و هیچ سرم اضافه و چیز دیگه نمیزنم

ولی به جاش استرس ندارم، هورمونام تنظیمه

شکر کلا از زندگیم حذف شده

آب زیاد میخورم

پوست بی نقص ندارم اگر تو همین عکسم دقت کنید منافذ، لک قهوه ای دور دهان، و سر سیاه بینی دارم

ولی به وضوح تاثیر یک لایف استایل سالم خیلی بیشتر از روتین های پوستی هرچقدرم گرونه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
عکست کو مصی جون😍

گذاشتم بالا😘

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم 

من خواستم روتین پوست برم ولی خیلیییی ادیت کنندست هم اقتصادی هم مسائل دیگه 

الان شوینده که میگین اسمش چیه؟ 

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

من از وقتی روتینم رو کم کردم و فقط دو یا سه مورد استفاده میکنم پوستم خیلی بهتر شده

با اینکه روتینم طبق احتیاجات پوست و زیر نظر دکتر بود

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️

من با سالها تجربه استفاده از طرحها و کرمهای ها خارجی و ایرانی و کلی تحقیق در موردشون به این نتیجه رسیدم روتین پوستی و این کرمها و سروها فقط و فقط فریب برندهای تجاری برای بزرگ‌تر کردن بازار فروششون هست اصلا اینها داخل پوست نفوذ نمیکنند و اگر هم اثری داشته باشن کاملا موقتی هست بعضی از محصولات پاک کنندگی عمقی میدن مثل هیلارونیک اسید و یا اسید میوه ها و در مدت کوتاهی فکر میکنی صورتت بازتر شده 

هیچکدوم اثر نداره 

فعلا کارهای کلینیکی مثل مزوتراپی و مزوژل انجام میدم 

2810