2777
2789
عنوان

پوست من بدون روتین پوستی 📸🌱🤍🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 1988 بازدید | 124 پست
پس چرا نوشتی انتظار فرزند سخته؟

ازدواج دوم زود بچه دار شدم ولی اولی خیلی سال نیاوردم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
دعاکن منم بارداربشمازدواج دوممه.۲ساله منتظرم

انشالله باردار بشی گلم منم ازدواج دوم باردار شدم اولی انتظار زیادی کشیدم 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله باردار بشی گلم منم ازدواج دوم باردار شدم اولی انتظار زیادی کشیدم

الهی بحق زهرا همیشه خوشحال وخوشبخت باشی عزیزم😍❤️

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏
ببین عزیزم شما ۲۵ سالت هست فقط تا سی سالگی از نظر علمی چون پوست خودش تو اوج کلاژن سازی هست چیزی نیاز ...

سلام

حالتون خوبه 

برای سیاهی دور چشم چه روشی جواب میده ؟

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

من بعد ده سال دارم معتقد میشم که ژنتیک موثر تر از همه ایناست😂  کامنتارو نخوندم و نمیدونم واسه همه درسته یا نه ولی حدس میزنم ۹۰ درصد اوناییکه پوستشون خوبه خانوادتا پوست شفافی دارن ( مامان بابا مادربزرگ عمه خاله و ...) من اطرافم مامانبزرگم بدون هیچکاری صاف ترین پوست رو داره ولی ژن بابابزرگم ب دخترا و نوه ها غالب بوده😂 ینی محض رضای خدا پوست صاف و بلوری و بدون مو مامانبزرگمو یکیمون به ارث نبردیم😂 اصلا توو عمرش رژلب نزده چ برسه روتین پوستی زندگی سختی هم داشته خیلیییی  هم استرسیه و وسواس 

علاوه بر صورت دست و پاهاشم مو ندارن 

اگه بهش میکشیدم از لیزر موهام راحت میشدما😂😂 

برای حاجت روایی خودمو خودت یه صلوات بفرس❤ کاربری دست دونفره