2777
2789
عنوان

تستم امروز مثبت شد ولی شوهرم میگه بندازش😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 51 پست
نکن خاهر من نکنالان ی کم غر غر میکنه ولی بعدن عاشقش میشهب علاوه ک گناه خیلی نابخشودنیه

نه اصلا حاضر نیستم بندازم نعمتیه ک خدا بهمون داده

فقط امیدوارم دوسش داشته باشه😔

ولی حسرت شد به دلم موند ذوق کردنش

عجب دریای سحرآمیزیه غمای عالم🖤
به سقط ک فک نمیکنم شده باشه میجنگم اما از اینکه مسئولیتش و قبول نمیکنه میترسم

نترس تاپیکامو بخونی متوجه میشی همسرم تا ماه هفتمم خیلی برا بچم ذوقی نداشت ولی الان خیلی عاشقشه و روز شماری میکنه برا اومدنش تازه خیلیا گفتن وقتی بیاد خواستنی تر هم میشه

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یهویی شد تاره با بیماری ک داشتم چون نمیتونم قرص بخورم بیماریم تشدید میشه ولی بخدا توکل کردمالان ...

زیر نظر دکتر باش یکی از فامیلا اینطور شد دور ازجونت هم بچه هم مادر فوت شد تو6 ماهگی انشاله بد ازت به دور 

وقتی دومی رو باردار شدم کلی شوهرمو فحش دادم دعوا کردم گریه کردم گفتم سقطش میکنم با اینکه بچه نمی خواست اما گفت اجازه نمیدم خدا خواسته منم قبولش کردم هی می گفتم خدایا من بچه می خواستم چیکار تو این شرایط ۳ ماهه بود که هماتوم گرفتم کلی خونریزی کردم رفتم بیمارستان گفت احتمال زیاد داره سقط میشه کلی گریه کردم گفتم خدایا غلط کردم انقدر حالم بد شد که حد نداره الان منتظرم فردا دنیا بیاد قطعا عزیز دلمه فقط اولش تو شوک بودم 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

اسی من که خودم بچه میخواستم سر بچه دومم که باردار شدم کلی احساسات عجیب و غریب داشتم،ناراحت بودم،میترسیدم 

حالا شوهرتم همچین حسی داره،مسئولیتش سنگینه

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
منم یهویی شد تاره با بیماری ک داشتم چون نمیتونم قرص بخورم بیماریم تشدید میشه ولی بخدا توکل کردمالان ...

الهی عزیزم،انشالا به زودی بغل بگیریش و لذتش و ببری🥰

اسی من که خودم بچه میخواستم سر بچه دومم که باردار شدم کلی احساسات عجیب و غریب داشتم،ناراحت بودم،میتر ...

اخه شما مادری حس مادرانه خیلی قویه

پدرا یکم سختترن

میترسم تو کل این ۹ ماه دلم و بشکنه

نترس تاپیکامو بخونی متوجه میشی همسرم تا ماه هفتمم خیلی برا بچم ذوقی نداشت ولی الان خیلی عاشقشه و روز ...

وای خداووووو😍

امیدوارم برا منم همینطور بشه

وقتی دومی رو باردار شدم کلی شوهرمو فحش دادم دعوا کردم گریه کردم گفتم سقطش میکنم با اینکه بچه نمی خوا ...

ای جونم،خدا حفظش کنه براتون🥰🥰🥰

منم دوسش دارم خداکنه مهرش زودتر بیفته ب دلش

2810