2777
2789

بچه هام خیلی بهم وابسته  هستند. خیلی دلیلیشم این من شیش سال پیش یع بیماری گرفتم زمانی که باردار بودم دخترم اون موقع سه سالش بود وخیلی استرس گرفت وپسرمم اون موقع تو شکم  بود منم . وقتی حامله بودم همش گریه میکردم .حالا پسرم میره پیش دبستانی بهونه میکنه بغض میکنه حتی رفتم تو مهد نشستم .تاپسرم اروم بشه ولی انگار بی فایده بود.خودم پاک افسرده شدم تحمل بغضو گریه پسرمو ندارم .پاک خودمو باختم

ببرش پیش مشاور بهت راهکار بده، استرس داره،ترس از جدایی داره... درست میشه.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنم رفتار خود شماس که روی بچه تونم تاثیر گذاشته کاش زودتر از اینکه بفرستیدش پیش دبستانی متوجه این موضوع شده بودید تا بچه اذیت نشه اما بازم اشکال نداره باید برید پیش مشاور سریعتر

آبجی منم الان کلاس اوله همش گریه میکنه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

بهش فرصت بده درست میشه....تو مدرسه پسرم یه بچه ای شدید گریه میکرد مادرش اوایل کنارش بود الان دیگه خوب شده نمیاد....بهش فرصت بده خوب میشه یامیتونی از یه مشاور یا روانپزشک کمک بگیری که فرزندت ترسش بریزه

حس میکنم رفتار خود شماس که روی بچه تونم تاثیر گذاشته کاش زودتر از اینکه بفرستیدش پیش دبستانی متوجه ا ...

نه من رفتارم عادی بود تا اینکه پسرم شروع کردن به گریه وبهونه گیری

خوب چون بچه رو به خودتون وابسته کردید زیادی تا حالا این تایمی که تو مهد میگذرونه ازتون دور بوده؟

اره خونه مادرم یا خواهر م.  یا با پدرش رفت استخر .کلا خیلی بهم وابسته نبود

اره خونه مادرم یا خواهر م. یا با پدرش رفت استخر .کلا خیلی بهم وابسته نبود

اینجاها مکان های امنش محسوب میشن اوناهم افراد امنشن حداقل یه همبازی بچه ای تو سن خودش که باهم دعوا و آشتی و اینجور چیزا داشته باشن مثلا بزاریش خونه مادرت اونجا هم چند تا بچه دیگه باشه با هم بازی کنن اگر اینطور بوده شاید از کسی تو مهد ترس داره که نمیخواد دیگه بره