2777
2789

دو دفعه خوندم قبول نشدم خیلی به کار احتیاج دارم منم میخوام یه شغلی دولتی داشته باشم خانواده بهم افتخار کنه.ولی ظرفیت خیلی کمه

منم مثل شما اما همه میگن 2 دفعه زیاد نیست. راستم میگن. فامیل ما بعد 4 سال قبول شد.

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شغل دولتی هیچی توش نیست حتی اختیار استعفای خودتم نداریالانم که حقوق درست و درمون نمیدننوعی اسارتهبیر ...

منم قبلا مثل شما فکر میکردم ام الان میبینم حداقل امتیازش اینه که بیمه ای و خیالتم راحته که سر ماه حقوقت میاد تو حسابت. 

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
چندسالش بود فامیلتون؟؟؟معلم ابتداییه؟

توی 38 سالگی استخدام شد. نه دبیر ریاضی شد. یکی دیگه از آشناهامونم یادم اومد الان. بعد 5 سال توی 36 سالگی آزمون استخدامی قبول شد. الانم کارمند دانشگاهه.

توی 38 سالگی استخدام شد. نه دبیر ریاضی شد. یکی دیگه از آشناهامونم یادم اومد الان. بعد 5 سال توی 36 س ...

من اولین آزمون استخدامی که دادم قبول شدم. پارتی هم نداشتم. البته انقد درس میخوندم همون سال دکترا قبول شدم دولتی

منم قبلا مثل شما فکر میکردم ام الان میبینم حداقل امتیازش اینه که بیمه ای و خیالتم راحته که سر ماه حق ...

خوب بری خصوصی کار کنی خیلی بهتره همین حقوق و بیمه هم داره و بهترشم هست

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
2810