2777
2789
عنوان

میشه باهاتون حرف بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 51 پست
من ناراحت از دست دادن نیستم ناراحت شکسته شدنم وگرنه برادر دوستم همش اصرار داره باهاش وارد رابطه بشم ...

اگه خوبه وارد شو  البته اگه قصد ازدواج  دارین وگرنه دوباره به این حال برمیگردی 

طالب بی قراری شو تا که قرار آیدت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معلوم نیس که تا آخرش بااونم میمونه یانه. میگه بعضی آدما میان توزندگیمون تا باعث بشن پخته تربشیم عاقل تربشیم درسته اون درحقت نامردی کرده ولی بارفتنش اینو بهت یاددادکه صدتو براهیشکی نزاری زودی دل نبندی زودی اعتمادنکنی .آدما میرن دنبال لیاقتشون .

میدن مطمئن باش به وقتش.شایداون تاوان روشماهیچوقت نبینی اما کسی نمیتونه ازای تاوان فرارکنه

امیدوارم همینطور باشه

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود
اگه خوبه وارد شو البته اگه قصد ازدواج دارین وگرنه دوباره به این حال برمیگردی

خوبه و خیلی اصرار داره ... اما من میترسم

معلوم نیس که تا آخرش بااونم میمونه یانه. میگه بعضی آدما میان توزندگیمون تا باعث بشن پخته تربشیم عاقل ...

دلم ک شکسته رو چطور اروم کنم از خودم میپرسم ادما چطور میتونن انقد راحت دل بشکنند

اصرار و ولش کن همه مردها اصرار میکنن و به بدترین شکل ممکن ولت میکنن اگه ازدواجی هست بچسب وگرنه بیخ ...

👌اره واقعا ب همین نتیجه رسیدم فعلا میخوام تنها باشم تنهایی از این وضعیت بهتره

دلم ک شکسته رو چطور اروم کنم از خودم میپرسم ادما چطور میتونن انقد راحت دل بشکنند

بعضیا میتونن عزیزم .سعی کن بهش فکرنکنی گذشت زمان خودش باعث میشه حالت  کم کم بهتربشه شاید خدا قراره یه بهترشو سرراهت قراربده باهاش خوشبخت بشی .

بعضیا میتونن عزیزم .سعی کن بهش فکرنکنی گذشت زمان خودش باعث میشه حالت کم کم بهتربشه شاید خدا قراره ی ...

مرسی جانم ♥️چشم ممنون از دلداری قشنگتتتتت

دوسال پیش برای یک پسره که یک خونه نیمه کاره داشت و یک موتورفکستنی و خیانت کرد وولم کرد خون گریه میکردم وسیزده کیلو وزن کم کردم الان زن یک مردم سه چهار تا زمین و باغ داره و ماشین 

دوسال پیش برای یک پسره که یک خونه نیمه کاره داشت و یک موتورفکستنی و خیانت کرد وولم کرد خون گریه میکر ...

خداروشکر😂♥️چ شانسی اوردی بعد اون مرده ک موتور فکستنی داش کجاس

2810