2777
2789
عنوان

شرایط ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 38 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت بهتر میدونی

من اتفاقا نمیدونم ! چی میگید ..

هر انسانی که شخص مخالف شو به همسری قرار میده

میخواد درامد همسرش از باباش بیشتر باشه 

و یا حداقل ثابت !

35 تومن الان کفاف من نمیده

مال تورو میده قبول کن

شرایط اجتماعی مون متفاوته

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

شاید ماهی ۲۰۰ دارن بعد آرزوی مهاجرت داره😄😄

نه من ارزوی مهاجرت ندارم

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

انقد حسود و عقده ای زیاده تو این سایت که نگو

دقیقا به نکته ی ظریفی اشاره کردین همینه  وگرنه شرایطش عالیه من ده ساله با شوهرم دارم زندگی می کنم با دوتا بچه هنوز هم چین شرایطی نداریم .هم خونه داره هم در آمد مکفی و ثابت  و هم تحصیلات و هم جایگاه اجتماعی ،دیگه یه دختر چی می خواد 

استاد ببخشیددرامد شما چقدره؟

من چیزی نیستم 

اما براساس شغل پدرم میگن

پدرم یجورایی همکار شما حساب میاد ..

شما خانم دکتر قبول میکنید ؟ 

پدرتون بالای 80 تومن درماد داشته باشه همسرتون 30 تومن ؟

دقیقا به نکته ی ظریفی اشاره کردین همینه وگرنه شرایطش عالیه من ده ساله با شوهرم دارم زندگی می کنم با ...

گفتم که زور داره بهشون و مطرح کردن تو این سایت فقط باعث انرژی منفی گرفتن میشه

آله آله

گفتم که هم سطح خانوادگی نیستیم روزتون خوش

من چیزی نیستم اما براساس شغل پدرم میگنپدرم یجورایی همکار شما حساب میاد ..شما خانم دکتر قبول میکنید ؟ ...

بله چه اشکالی داره 

پسر ۲۴. ۲۵ ساله که قرار نیست از پدر ۶۰ ساله من درامدش بالاتر باشه

اتفاقا من با کسی دارم ازدواج میکنم که درامدش خیلی خیلی کمتر از این حرفاست هم اندازه درامد خودمه شما که خودتم درامدی نداری 

این حرفای یه آدم چشم و دل سیر نیست آدم عقده پوله

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
2810