2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید دلداریم بدید از عذاب وجدان دارم خفه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 28 پست
ای جانم اشکال نداره عزیزم از عمد نبوده که . این جوری شد حالا ولی دفعه بعد بیشتر حواستو جمع میکنی

تا الانم خیلی مراقب بودم اصلا نفهمیدم چجوری شد

خدایا گشایشی رقم بزن به وسعت بزرگی ات ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشکالی ندازه منم یبار خواهر زادم پیشم بود کوچولو بود خیلی حواسم یلحظه نبود افتاد لبش خون اومدبچه گری ...

منم واقعا دلم میخواد بشینم گریه کنم

منم واقعا دلم میخواد بشینم گریه کنم

گریع کن اشکال نداره 😂❤️بعدا انقد بخندی 

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!
وا این چه حرفیهبیچاره از عمد انجام ندادهاون خانومم داره واسه خودش پول درمیارهزحمت بچشو انداخته گردن ...

مادر خودش اینجوری نیست اصلا 

مسئولیت سنگینی ه نمیدونم با چه جراتی قبول کردی ..بنظرم نکن از این به بعد ...بهر حال خدای نکرده یه مو ...

اره واقعا 

ولی وقتی میخواد بیاره بگیم چی؟ 😔کسیو نداره 

وا عزیزم مگه چیه؟بچه بغل مادر خودشم باشه ممکنه از این اتفاقات بیوفته.خود خوردی نداره،یه چسب زخم بزن ...

مرسی عزیزم😭❤️

چسب نمیخواد الان دیدم خراشش سطحیه ولی چون خون اومد ترسیدم

به هر حال بچه مردم امانته

معلومه که امانته مگه من گفتم نیست؟ مگه بچه خودم بود انقدر عذاب وجدان میگرفتم؟ اصلا واسه اینکه امانته تاپیک زدم گفتم ناراحتم!!!

آخه بچه ها زبون ندارن دل آدم میسوزه 😭😭

اشکالی نداره بابا اتفاق بوده خب

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!