2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میخواد واسه شوهرم تولد بگیره😖

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 61 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره بخدا. دلم میخواست طلاق بگیرم ولی نمیتونستم، به زور تحملش کردم‌. الان دیگه کمتر گزارش میده

مال من افتضاح بود 

خدا بهمون رحم کرد 

با محبت خرش کن مثلا بگو من دوست دارم 

دلم میخواد بیشتر باهم باشیم شب جشن بگیریم بعدشم بریم تو بغل هم حرف بزنیم و از اینجور چیزا🤣🫣🤭

چه مدت بی محلی کردنات طول کشید؟

ببین اگ  خیلی  احساساتی هسی  سخته برات ولی میشه 

ی مدت کنار بکش   ببین  درست  میشه یا نع

ولی احترام  شوهرتو  نگهدار  یجورایی نامحسوس  هواشو  داشته باش ولی  زیاد نباش.. بزار دلتنگت شه😁😁

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
آره بعدش ک دیدم داره بهتر میشه و کمتر میره پیش مامانش منم محبتو شروع کردم اینقد محبت کردم ک الان دیگ ...

افرین .محبت  بهترین سلاحه😁

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
خیلی بلایی😅 نمونه کامل یه دهه هشتادی هستی🤣ولی من دهه هفتادی و ساده🫠

🤣🤣 وای راست میگی 

منم اولش خیلی خنگ بودم دیگه یکم از خواهرشوهرم یه چیزایی یاد گرفتم یکم سیاست ب خرج دادم 

البته بگم خیلی هم جنگ و دعوا داشتیم من شر ب پا میکردم سر چیزی ک طبق میلم نبود 

اره متاسفانه خیلی احساساتی هستم و اصلا تحمل دوری ندارم ولی باید تلاشمو بکنم

دلتنگش  کن👀 تو میتونی  

🤣🤣 وای راست میگی منم اولش خیلی خنگ بودم دیگه یکم از خواهرشوهرم یه چیزایی یاد گرفتم یکم سیاست ب خرج ...

منم باید دست به کار شم. مادر شوهرمو اگه ولش کنم شبا میاد رختخوابشو میندازه اونور شوهرم میخوابه، منتها میدونه خوشم نمیاد خیلی جاها سعی میکنه مثل ادم رفتار کنه ولی بازم نمیتونه. اما باید بشونمش سرجاش. مرسی از راهنماییات عزیزم😄😘

منم باید دست به کار شم. مادر شوهرمو اگه ولش کنم شبا میاد رختخوابشو میندازه اونور شوهرم میخوابه، منته ...

فداتشم عشقم زیاد جر و بحث نکنی اعصابت خراب شه 

اگه میتونی با صحبت جدی و آروم شوهرتو رام کن 🥺 

2810