2777
2789
عنوان

چرا انقد دخترا بد دهنننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 77 پست

استارتر کار خوبی می‌کنی. یه زمان مدرک تحصیلی، داشتن اطلاعات عمومی، از حفظ داشتن اشعار شاعرا و خوندن آثار ادبی جهان حُسن بود. الان هرچی بد دهن تر محبوب تر😒 

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما اول تاپیکتو یه دور بخون برگشتی میگی پدر مادر ندارن بیجا میکنی توهین میکنی به پدر مادرای بقیه صرف ...

نداری دیگه اگه داشتی صحبت کردنو یادت میداد

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
ایشون فقط گفته براش جای تعجبه ی جوراییی چی یاد گرفتید هعی پیکمی پیکمی میکنید آدم فحاشی هست باش ولی د ...

دقیقا موافقم

اگه فک میکنن کارشون درسته و ما پیکمی هستیم،خب ادامه بدن،چرا کشش میدن دیگ

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
نداری دیگه اگه داشتی صحبت کردنو یادت میداد

من هر گوهیم باشم ربطی به خانوادم نداره که اسمشونو به زبونتون بیازید

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!
ایشون فقط گفته براش جای تعجبه ی جوراییی چی یاد گرفتید هعی پیکمی پیکمی میکنید آدم فحاشی هست باش ولی د ...

اها

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!
کسی که ادب نداره هیچی نداره. نسل سوخته شمایید که نه هنری دارید نه به درد میخورید. هنرتون لات بازی و ...

😂😂😂باشه دکتر

دقیقا من دوست ندارم وقتی دست داداش کوچیکمو میگیرم میبرم بیرون از چپ و راست الفاظی بشنوه که تو خانواد ...

فقط به تو چه یاد گرفتن هر غلطی دوس دارن میکنن اصلا نمیشه باهاشون هم کلام شد چون از عین علف هرز همینطوری بدون رسیدگی بار اومدن فقط

استارتر کار خوبی می‌کنی. یه زمان مدرک تحصیلی، داشتن اطلاعات عمومی، از حفظ داشتن اشعار شاعرا و خوندن ...

به شدت موافقم 

ی زمانی اونا کلاس داشت الانم یچیزایی دیگه

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
شما می ارزی بسهبا نسل سوخته ی شما بحث نمیکنم

نسل سوخته؟؟؟

نسل ما اکثرا درس خونده هستن و همشون موفقن چون صدشون رو میذاشتن برای موفقیت هاشون 

نه نسل عجیب و غریب شما که  نصفشون بچه موجه و خوب هستن

بقیشون انگار از وسط چاله میدون اوردیشون که هنوز اداب معاشرت معمولی رو بلذ نیستن

نسل سوخته؟؟؟نسل ما اکثرا درس خونده هستن و همشون موفقن چون صدشون رو میذاشتن برای موفقیت هاشون نه نسل ...

دهه هشتادیم ولی واقعااا موافقم با حرفتون

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
فقط به تو چه یاد گرفتن هر غلطی دوس دارن میکنن اصلا نمیشه باهاشون هم کلام شد چون از عین علف هرز همینط ...

کسی که پیشوا و سرورش بشه یه روان پریش علفی و براش یقه پاره کنه خب مشخصه تو چه سطحیه

زیر خط فقر فرهنگی و اجتماعی

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
2810