2777
2789
عنوان

چرا انقد دخترا بد دهنننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 77 پست
چه مسخره. کسی کار زشت رو دوست نداشته و تذکر بده میشه آدم بده؟واقعا بعضی دهه هشتاد مفت نمی ارزن

شما می ارزی بسه

با نسل سوخته ی شما بحث نمیکنم

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه با فحش ندادن پیکمیم اوکیولی فحش زشت نشونه بی شخصیتی و بی فرهنگی هستینی طرف اصلا ارزشی برای خودش ...

یه چیزی یاد گرفتن تا شبیهشون نباشی پیک می میشی 

اوکی بابا تو خوبی دهن دریده 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
الان سطح ادب یک سری از این نسل رو تو همین تاپیک میشه دیدخدایا یعنی من دخترم بزرگ بشه چیکار کنم اینطو ...

دقیقاا

من مامانم از بچگی همهههه چیزو بهمون یاد میداد (ولی خب همه چیو کامل توضیح نمیداد)

اما باعث شد تو مدرسه گول حرفای بقیه رو نخوریم

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
شما می ارزی بسهبا نسل سوخته ی شما بحث نمیکنم

کسی که ادب نداره هیچی نداره. نسل سوخته شمایید که نه هنری دارید نه به درد میخورید. هنرتون لات بازی و شاخ بازی تو اینستاست. نه مهارتی نه علم و دانشی. یکم به خودتون بیاید قبل از اینکه دیر بشه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
چقد یاغی هستین یه عدهنگین به تو چه تو مودب باشمتاسفانه تو جامعه هم زندگی میکنیم و نگید به شما مربوط ...

دقیقا 

من دوست ندارم وقتی دست داداش کوچیکمو میگیرم میبرم بیرون از چپ و راست الفاظی بشنوه که تو خانواده ما از این رقیق ترش هم قفله 

دوست داری فحش بدی تو خونه تو خلوت خودت بده تربیت بدتو بیرون به نمایش میذاری که چی بشه 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
صادق هدایت با اون همه شعور و شخصیت و تحصیلات توی ادبیاتش از الفاظ رکیک استفاده میکرد ، چه انتظاری از ...

کاری به این موضوع ندارم

ولی خب خییلی الفاط رکیک تو ی جای عمومی و فرهنگی درست نیست😂دوستانه باشه حلاله اقا حلاله

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗

استارتر حرف شما تا حدی درسته اما بیانش تو این سایت به این معنیه که هرکسی هر حرفی بخواد میاد میزنه عزیزم 

پس بیخیال یسری پست ها باش و به کار خودت ادامه بده💕

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
بتوچه پیکمیتو فحش نده

ایشون فقط گفته براش جای تعجبه ی جورایی

ی چی یاد گرفتید هعی پیکمی پیکمی میکنید 

آدم فحاشی هست باش ولی دیگ چرا بهت فشار میاد؟ توام میتونی تاپیک بزنی بگی از آدمای باادب خوشم نمیاد و عجیبن برام

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

کاش نسل این اشغال ها منقرض بشه

حالا هر کثافتی هستن و هر کاری میکنن به خودشون مربوطه ولی حداقل جلو گاله شون رو بگیرن تو پاساژ ها فروشگاه ها وقتی چند تا پسر جماعت بزک دوزک تتویی میبینن شل نشن و همو بوس بغل نکنن و کلمات رکیک به کار نبرن خیر ندیده ها ما بچه کوچیک داریم بخدا شرممون میشه  

دم سیتی سنتر ساعت ده شب دختر بچه های ۱۴ ۱۵ ساله با وضع عجیب بهم میگفتن اگه دردت نمیاد بیا بشین رووووش

خاک تو سر کسی که بهت نون داده این وقت شب تنها اومدی الواتی

دقیقا

یه سال دخترمو گذاشتم مدرسه دولتی پارسال میرفتم مدرسه همه تو زنگ تفریح به هم فحش ناموسی میدادن نصف سال تحصیلی پارسال دخترم مدرسه نرفت بخاطر همین جو بیخود.با مدیر و مشاوره شون هماهنگ بودم گفتم دخترم عصبی میشه تا حالا ندیده و نشنیده اونا هم چون دخترم درسخون بود باهام همکاری کردن.واقعا مایه ی تاسفه😔😔

2810