2777
2789
عنوان

سرماخوردگی ویروس یا آنفولانزا

72 بازدید | 18 پست

بیشتر از سه هفته س سرماخوردگی دارم نمیدونم انفولانزاس یا ویروس بخاطر استفاده زیاد از قرص و انتی بیوتیک الان سه روزه معده درد شدید گرفتم  راضی نیستم قرص بخورم خیلی شدید درد دارم هم بدن درد هم سردرد   معده درد هم اضافه شده  چیکار کنم درد هام کم بشه هم معده هم بدن درد  امپول و سرم و دم نوش هم زیاد استفاده کردم از مایش هم دادم چند روز پیش چیزی نداشت 🤕

طالب بی قراری شو تا که قرار آیدت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همین طورم الان هفته سوم مریضی هستم امروز دیگه اشکم در اومد معده درد و حالت تهوع ی هفته داشتم بعد گلو درد و تنگی نفس و خلط گلو ،الان با خلط گلو حالت تهوع میگیرم سرم و سینوس هام درد می‌کنه دیروز از شدت سردرد فشارم رفته بود بالا سر معده ام سنگین میشه اشتها ندارم حالت افسردگی پیدا کردم

منم همین طورم الان هفته سوم مریضی هستم امروز دیگه اشکم در اومد معده درد و حالت تهوع ی هفته داشتم بعد ...

منم همین حالم نمیتونم قرص بخورم  معده دردشدید گرفتم سه روزه انگاری زخم شده حتی غذا میخورم با درد میره پایین

اخه ویروس هم ۱۴ ۱۵ روز دوره داره الان نزدیک ۲۵ روزه

منم رفتم توی هفته سوم شاید عوارض این ویروس هست من وقتی میرم بیرون هوا آلوده باشه بدتر میشم حس میکنم قسمت آلرژی بدنم را فعال‌تر کرده دیروز ی لیوان شیر موز خوردم وای ی سردرد بدی گرفتم همزمان اسید معده ام هم زد بالا یعنی هم آلرژی گوارشی هم تحریک سینوس ها من تا حالا این سر درد را تجربه نکرده بودم

منم رفتم توی هفته سوم شاید عوارض این ویروس هست من وقتی میرم بیرون هوا آلوده باشه بدتر میشم حس میکنم ...

اهان ولی خیلی سخته   ان شاءالله زودی خوب بشین من امشب دوباره باید برم دکتر    

2810