2777
2789
عنوان

مقصر من بودم یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 24 پست
جفتتون که انقد اجازه دخالت و تصمیم گیری به بقیه می‌دین و خانواده توهم خیلی بزرگش کردن

واقعا شوهر خواهر شوهرم  خیلی شوهرمه اذیت کرده  مامانم  واقعا ترسید بوده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نصیحتم رو دوستانه بپذیر ریز و جزئیات زندگی شما دونفر متعلق به دوتاتونه و تمام مادر خواهر هرکس ...

مامانم دخالتی نیست   واقعا ترسیده بود نکنه اتفاقی بیوفته

کلا میخوام بهت بگم عزیزم حالا این به کنار ولی ازین بعد چیزی رو با جزئیات برای کسی توضیح نده من زخم خوردم هی توضیح می دادم یه چیزی کشف میکردن و علم یزیدش میکردن و جنجال

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
مقصر هم مامانته که دخالت کردهم شما که همه چیز رو به خواهرت میگی

می دونید دیروز هم  روز جمعه شوهرم اوورد شراب خورد دو لیوان مست شد بود   بعد برگشت به من گفت این بچه از من نیست   (باردارم)من واقعا بهم بر نخورد  چون فهمیدم مست  اتفاقا از خندگی مرد بودم    بعد فرداش یعنی دیروز گفتم 

کلی دعوام کرد درحالی که به شوخی گرفت بودم   بعدش برگشت گفت یادت شهرستان رفتیم  چیکار کردی    دفعه بعد تکرار شه طلاقت میدم    خب حالا مقصر کیه ؟ ادم بخاطره چیزای چرت طلاق میده 

اونم دختری که خانواده اش همه چی رو گردن گرفتن تداکرات عروسی   اون خانواده اش  حتی یه کمک کوچیک نکردن  و....

چقدر عجیب هستید

شوهرم  عجیب   چیزای خیلی کوچیک بزرگ می کنه بعدش  گردن من میندازه 

بعضی وقتا شک دارم نکن مثل خواهر شوهرمه  چون کل هم روستایشنون می گن مقصر خواهر شوهرت که با شوهرش مشکل دارن 

می دونید دیروز هم روز جمعه شوهرم اوورد شراب خورد دو لیوان مست شد بود بعد برگشت به من گفت این بچه ...

شما بهتره اول کاری کنید شوهرتون مشروب رو ترک کنه مشروب روی اخلاق تاثیر میداره منظورم اون لحطه  خوردن نیست کلی میگم 

روی زندگیتون هم اثر میزاره بدرود

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست