2777
2789

مامانم اینا شهرستانن 

شوهرم با بابام لجه

خودشم الان اردوعه

گفته تا من نیام توعم نباید بری

دلم کلا اونجاست چکار کنم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا از همچنین مردایی نگذره

مادر منم هفته دیگه یه چشمش و یک ماه بعد چشم دیگش عمل داره من چون پسرم مدرسه میره و نمیتونم برم پیشش بمونم از بیمارستان مرخص شد ماد خونه من

خدا از همچنین مردایی نگذرهمادر منم هفته دیگه یه چشمش و یک ماه بعد چشم دیگش عمل داره من چون پسرم مدرس ...

خونه مون هم نمیزاره بیان

سر اینکه تو دوران بارداری بابام یه چک زد بهم

😭

در زمان پیامبر تاجر ها وقتی میرفتن شهردیگه کالایی بیارن خیلی طول میکشه یک زن مسلمان براش خبر میارن پدرت بیماره برم دیدنش من اجازه ندارم از شوهرم پیامبر میگه نرو دوباره خبر میارن درحال احتضاره دوباره سوال میکنه پیامبر میگه اجازه نداری بری دوباره خبر میارن پدرت فوت شد پیامبر میگه شوهرت اجازه نداده نمیتونی بری چهلم پدرش میشه همسرش برمیگرده بهش میگه اینجوری شد به پیامبر میگن پیامبر میگه بخاطر این تبعیت تو از شوهرت پدرت از جهنم بخشیده شد 

زنگ بزن احوالش رو بپرس بگو  بابا صبر میونم بیاد باهم بیایم

در زمان پیامبر تاجر ها وقتی میرفتن شهردیگه کالایی بیارن خیلی طول میکشه یک زن مسلمان براش خبر میارن پ ...

بر خورد بهم 😐😐😐 چقدر زن ستیز واقعا ،امیدوارم فقط یه افسانه باشه

افسانه نیست واقعیته دقیقا تبعیت از مرد همینقدر واجبه که خودش حکم حفاظت از زنه

اولا افسانه که هست امکان نداره همچین چیزی ، دوما من اعتقادی به دین شما ندارم مجبور نیستم به حرف پیامبر تون( با اینکه این یکی افسانه س) گوش بدم 

اولا افسانه که هست امکان نداره همچین چیزی ، دوما من اعتقادی به دین شما ندارم مجبور نیستم به حرف پیام ...

وقتی تاپیک عمومی میزنی باید تحمل حرفهای همه رو داشته باشی

اگر دین دیگه ای هم داری پس غمت چیه پاشو برو اون سند ازدواج اسلامی هم پاره کن

حیف توان جسمیم کمه وگرنه سند این روایت رو پیدامیکردم 

2810