14maria مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 326 عنوان مامانم چشماشو عمل کرده شوهر م نمیزارم برم پیشش😭😭 227 بازدید | 29 پست مامانم اینا شهرستانن شوهرم با بابام لجهخودشم الان اردوعهگفته تا من نیام توعم نباید بریدلم کلا اونجاست چکار کنم😭 امروز | 11:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرواریدبنفش۲ عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 5646 خدا نگذره از این مردا .درکت میکنم از ته قلبیببم 🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
14maria مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 326 خدا نگذره از این مردا .درکت میکنم از ته قلبیببم 😭
aros091 عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 827 خدا از همچنین مردایی نگذرهمادر منم هفته دیگه یه چشمش و یک ماه بعد چشم دیگش عمل داره من چون پسرم مدرسه میره و نمیتونم برم پیشش بمونم از بیمارستان مرخص شد ماد خونه من
14maria مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 326 خدا از همچنین مردایی نگذرهمادر منم هفته دیگه یه چشمش و یک ماه بعد چشم دیگش عمل داره من چون پسرم مدرس ... خونه مون هم نمیزاره بیانسر اینکه تو دوران بارداری بابام یه چک زد بهم
aros091 عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 827 خونه مون هم نمیزاره بیانسر اینکه تو دوران بارداری بابام یه چک زد بهم خدا ازش نگذره
ماهک۴۰۳ عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1474 😭 در زمان پیامبر تاجر ها وقتی میرفتن شهردیگه کالایی بیارن خیلی طول میکشه یک زن مسلمان براش خبر میارن پدرت بیماره برم دیدنش من اجازه ندارم از شوهرم پیامبر میگه نرو دوباره خبر میارن درحال احتضاره دوباره سوال میکنه پیامبر میگه اجازه نداری بری دوباره خبر میارن پدرت فوت شد پیامبر میگه شوهرت اجازه نداده نمیتونی بری چهلم پدرش میشه همسرش برمیگرده بهش میگه اینجوری شد به پیامبر میگن پیامبر میگه بخاطر این تبعیت تو از شوهرت پدرت از جهنم بخشیده شد زنگ بزن احوالش رو بپرس بگو بابا صبر میونم بیاد باهم بیایم
14maria مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 326 در زمان پیامبر تاجر ها وقتی میرفتن شهردیگه کالایی بیارن خیلی طول میکشه یک زن مسلمان براش خبر میارن پ ... بر خورد بهم 😐😐😐 چقدر زن ستیز واقعا ،امیدوارم فقط یه افسانه باشه
ماهک۴۰۳ عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1474 بر خورد بهم 😐😐😐 چقدر زن ستیز واقعا ،امیدوارم فقط یه افسانه باشه افسانه نیست واقعیته دقیقا تبعیت از مرد همینقدر واجبه که خودش حکم حفاظت از زنه
14maria مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 326 افسانه نیست واقعیته دقیقا تبعیت از مرد همینقدر واجبه که خودش حکم حفاظت از زنه اولا افسانه که هست امکان نداره همچین چیزی ، دوما من اعتقادی به دین شما ندارم مجبور نیستم به حرف پیامبر تون( با اینکه این یکی افسانه س) گوش بدم
ماهک۴۰۳ عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1474 اولا افسانه که هست امکان نداره همچین چیزی ، دوما من اعتقادی به دین شما ندارم مجبور نیستم به حرف پیام ... وقتی تاپیک عمومی میزنی باید تحمل حرفهای همه رو داشته باشیاگر دین دیگه ای هم داری پس غمت چیه پاشو برو اون سند ازدواج اسلامی هم پاره کنحیف توان جسمیم کمه وگرنه سند این روایت رو پیدامیکردم
14maria مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 326 وقتی تاپیک عمومی میزنی باید تحمل حرفهای همه رو داشته باشیاگر دین دیگه ای هم داری پس غمت چیه پاشو برو ... کی گفت سند ازدواج من اسلامیه؟😂😂😂
ماهک۴۰۳ عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1474 کی گفت سند ازدواج من اسلامیه؟😂😂😂 تو اون سند ازدواج که همه دارن اولش با بسم الله شروع شده قوانین اش قوانین اسلامیهاگرم مسلمان نبودی که امر دیگه ای هست
14maria مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 326 تو اون سند ازدواج که همه دارن اولش با بسم الله شروع شده قوانین اش قوانین اسلامیهاگرم مسلمان نبودی که ... باش😂😂 موفق باشی
ابراااا عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 647 افسانه نیست واقعیته دقیقا تبعیت از مرد همینقدر واجبه که خودش حکم حفاظت از زنه شماها زنو چی فرض کردین؟توبه تبعیت از شوهرت ادامه بده وهرموقع شوهرت دستور داد برو پدرتو ببین