2777
2789
عنوان

اختلاف سنی در ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 20 پست
اخه فقط اون نیست، اگه طرف برات یه خونه بگیره، هواتو داشته باشه، برات ماشینم بگیره، بعنوان همسر از نظ ...

نمیدونم من فکر میکنم ادم نمیتونه حرف مشترک با کسی که ۱۵ ۲۰ سال از خودش بزرگتره داشته باشه

بعد مثلا چنین زوجی اگر بچه دار بشن برای بچه سخت نمیشه؟مثلا مامانش ۲۰ سالش باشه باباش ۴۰ سالش؟

ادم حس پدرانه میگیره از اونی که ۲۰ سال بزرگتبه،حس عاشقانه نمیگیره

البته بستگی به دختر هم داره،با فرض اینکه دختر ۲۰ سال کوچیکتر باشه،باید ببینی اقائه هم چقدر به روز و امروزیه

در مورد خانوما چی، آیا یه خانوم ۴۰ساله نمیتونه روحیه یه خانوم ۳۰ساله رو داشته باشه

نه نمیتونه.. بازم اونم از یه جهاتی از نظر فکر عقده و حتی از نظر جسمانی مثل یه خانم 20یا 30ساله نیست. هرچیزی در وقت خودش بهتره

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم من فکر میکنم ادم نمیتونه حرف مشترک با کسی که ۱۵ ۲۰ سال از خودش بزرگتره داشته باشهبعد مثلا چن ...

پس نتیجه میگیریم، نسبیه، به خیلی از شرایط وابسته هست

حالا سوال منم با فرض همه شرایط بود

اگه ادم خوب و بد تمام شرایط رو سنجید و پذیرفتشون و خواست چنین ازدواجیو انجام بده

شما که از بیرون میبینیش

بهش میگی کار خوبی کرده یا نع؟

پس نتیجه میگیریم، نسبیه، به خیلی از شرایط وابسته هستحالا سوال منم با فرض همه شرایط بوداگه ادم خوب و ...

خب مثلا اگر دختر توی خونه پدرش شرایط خوبی نداشت و توی امکانات کم بزرگ شده بود میگفتم تصمیم خوبیه

اما اگر دختر توی خونه پدر و زندگی قبل از ازدواجش شرایط خوب و امکانات داشته میگم که کار اشتباهی کرده که با یکی خیلی بزرگتر از خودش ازدواج کرده