2777
2789
عنوان

اختلاف سنی در ازدواج

109 بازدید | 20 پست

به نظر شما اختلاف سنی زیاد توی ازدواج بده؟ مثلا ۱۵ الی ۲۰ سال. فرقی هم نداره مرد یا زن.

نظرسنجی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیست سال بزرگتر ک میشه بابام🤣

من با کسی ک ده سال بزرگتر بود هم صحبت کردم اصلا تو یه دنیای دیگه بود انگاری

نمیفهمیدمش اصلا

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
بیست سال بزرگتر ک میشه بابام🤣من با کسی ک ده سال بزرگتر بود هم صحبت کردم اصلا تو یه دنیای دیگه بود ا ...

اگه طرف دنیاش باهات یکی بود دیگه به چی فکر میکردی بازم اره میگفتی با مانعی بود

اخه این اختلاف سنی میشه دوتا عقیده و طرز تفکر کاملا متفاوت

مثلا چیزایی که برای اونی که کوچکتره جذابع،برای بزرگتره جذاب نیست

تفریح مشترک برای این دوتا ادم خیلی سخته

علایقشون و فضایی که توش بزرگ شدن خیلی متفاوته

ما هشتادیا با پدر مادرمون که دهه شصتین به اختلاف میخوریم،حالا فک کن دیگه تو ازدواج این اختلاف سنی چقد اذیت کننده است

اخه این اختلاف سنی میشه دوتا عقیده و طرز تفکر کاملا متفاوتمثلا چیزایی که برای اونی که کوچکتره جذابع، ...

اره درست میگی، نمیگم شروع همچین زندگی باگ نداره، میگم اگه سایر پارامترهای زندگی خوب بود چی، ارزش داره این رابطه رو استارت زد یا نع

اره درست میگی، نمیگم شروع همچین زندگی باگ نداره، میگم اگه سایر پارامترهای زندگی خوب بود چی، ارزش دار ...

نه من مخالفم که جوونیتو هدر بدی با یه ادمی که ۱۵ سال ازت بزرگتره و توی یه دنیای متفاوته

😆قشنگ زدی آقایونو ترکوندی

نه خب حقیقت بنظر شما پسر 20ساله توانایی مدیریت یه زندگی داره یا یه پسر 30ساله خب 30ساله عاقل پخته و از نظر مدیریت زندگی وانتخاب هم تصمیتش جدی من و همسرم 8سال تفاوت سنی و بسیار ادم بافهم وعاقلی اما کسی که سنش پایین تر باشه بخواد ازدواج کنه چالشهای زیادی داره. بغیر سن چیزای دیگه هم شرط. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
نه من مخالفم که جوونیتو هدر بدی با یه ادمی که ۱۵ سال ازت بزرگتره و توی یه دنیای متفاوته

اخه فقط اون نیست، اگه طرف برات یه خونه بگیره، هواتو داشته باشه، برات ماشینم بگیره، بعنوان همسر از نظر روحی روانی هم حمایتت کنه، یعنی کلا بقیه پارامترهای زندگی مشترک ایده آله، دیگه نه تنها جوونیتو حیف نکردی که تازه تو بهترین سن به خواسته هات رسیدی لذت یه زندگی و یه پارتنر خوبم تجربه کردی

دیگه ادم چی میتونه بخاد؟🧐

نه خب حقیقت بنظر شما پسر 20ساله توانایی مدیریت یه زندگی داره یا یه پسر 30ساله خب 30ساله عاقل پخته و ...

در مورد خانوما چی، آیا یه خانوم ۴۰ساله نمیتونه روحیه یه خانوم ۳۰ساله رو داشته باشه

2810