2777
2789
تب و ترشح و کلا علائم همراه نداری؟ پماد چی داد؟

نه اصلا هیچی حتی آزمایش هم دادم کبدم مشکل نداره 

یه روشن کننده پرودرما داد یه اوره اوسرین درمالیفت با ان ان 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پماد هیدروکورتیزون مصرف کن

می‌ره جاش واقعا؟ قهوه ای خیلی کم رنگ شده ولی تو مخ من اعتماد به نفسم گرفته 

دیگه همین پماد بزنم چیز دیگه نزنم؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

خارش از بین میره ولی برای لکه کاری نمیشه

آخه کارش ندارم الان فقط لک مونده می‌خوام اون بره 

من اینو نگفتم.این که میگن تو دید باشید .تو شرایط خوبی باشید موارد بهتره ‌.اینو خواستم بگم الکیه.به ش ...

دختری که تو اجتماعه بیشتر تو چشمه خواستگار بیشتر داره ولی اره به بختو ایناهم خیلی مربوطه بعدم به شغل دهن پر کن نیس پول مهمه اصن بگو بنایی من‌شوهرم شغلش ساختو سازه ولی باور میکنی خودم مستاجرم 🫤 دوستام شوهراشون درامدشون کمتره خونه دارن چون پشتوانه داشتن پدرشوهرا زمین دادن کمک کردن اینا خونه بزرگ ساختن 

عزمزمه همسرتون تو نیروگاه برق کار میکنن؟

نه گلم تو تجهیزات پزشکی 

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

دختری که تو اجتماعه بیشتر تو چشمه خواستگار بیشتر داره ولی اره به بختو ایناهم خیلی مربوطه بعدم به شغل ...

دقیقا همش به شانس .من بابام داره خداروشکر ولی هرکس میاد قشر ضعیف و اصلا بگم چی‌.دوستم خانواده عرق خور وضع مالی بد ی شوهر وضع خوب و سالم کرده کیف می‌کنی ....نمیگم حقش نیس هست ‌‌.خوشبخت بشه...میگم ینی شانس خیلی اثر داره..من تو این یک ماهونیم فقط میگم ۴تا بودن یکیش حسابی نبود 

خب شغل آزادم باید حتما سرمایه باشه ک بشه موفق بود وگرنه باید بره کارگری .

خوب اگه میخواست بره کارگری که دیوونه نبود که بخواد بیاد بیرون ، شغل آزادش رو چند ساله داره اما چون نمیتونه وقت زیاد براش بزاره توش پیشرفت نکرده 

2810