2777
2789
عزیزم من شوهرم صبح تا ظهر وزیره از ظهر تا شب خلبانه😞😂قبلا سفیر بود ولی پولش خوب نبود

ای جاان ،همه خوبارو شما برداشتی که،شب چیکارس حالا😂🤭🤭🤣🤣🤣

مبیناهستم،هرچقدر  نام کاربری میزدم قبول نمیکرد شانسی شد...

دوست داشتم مشارکت کنم اما نمیدونم شغلش چیه چون هنوز نیومده منو بگیره

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جاان ،همه خوبارو شما برداشتی که،شب چیکارس حالا😂🤭🤭🤣🤣🤣

شب میاد دلار هارو میشمریم باهم 😞😂خیلی زندگی سختیه

ارمنی ها ارمنستانی نیستند لطفا انقدر نپرسید😄براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم . لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه 

برا منم همینه😂البته من خودم عاشق درس خوندنم ولی پیشنهاد معلم شدن رو اون داد فکر کردم دیدم بد هم نمی ...

منم شاغل هستم کارمم متناسب بارشتتمه اما تایمش طولانیه و فقط 

برا همین قبول کردم ازمون بدم

حیف ک الان کد ۱۹شدم 

بله حتما

من پام نزدیک دوسال پیش واسه اینکه خاروندم یه لک قهوه ای جای زخم مونده لک اندازه یه سکه است رفتم دکتر پماد و کرم داد خیلی بهتر شد ولی کامل نرفته یعنی منم تا آخر ادامه ندادم الان چی بزنم این لک بره؟ کلا پام زخم میشه جاش قهوه ای میمونه 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

شغلش ازاده ولی مدتیه راه دوره خستم از وضعیتش دلم میخاد بره تو شرکت توشهر خودمون صبح بره عصرم بیاد خونه بیمه داشته باشه راحت بشیم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
خوبه بد نبس اما تو زمستون خوب نیس همش از بهار تا پاییز خوبه

شوهر منم مهندسه وقبلا نظارت میزد

الانم کارای جاده ای مثل نقشه برداری این چیزا

بیشتر فصلش تابستون بهار خوبه

اما الان میگه اگه برمیگشتم عقب درس ننیخوندم نماکار میشدم😁😁

2810