2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هویچ گشنیز جعفری عسل عدس زعفران گلاب گرمی نخور 

غذا برنج نخور کم بخور بیشتر پروتیین و همچنین میوه و سبزیجات که یبوست نگیری مثل کاهو اسفناج 

مربا به عالی برای نشاسته درست کن بخور 

راستی هفته چندی چرا لکه بینی داشتی ببخشید میپرسم اما رابطه داشتی منم حامله ام بخاطر این میپرسم که رع ...

م هشت هفتهم تا دیروز رابطه داشتیم ولی از دیروز استراحت مطلق م در حد ظرف اونم کم شام سبک اونم اگه همسر نباشه چون تو سونو زده بود هموراژی دارم 

راستی هفته چندی چرا لکه بینی داشتی ببخشید میپرسم اما رابطه داشتی منم حامله ام بخاطر این میپرسم که رع ...

من پنج هفته فک کنم بله چون جواب آزمایشم منفی بود هم نزدیکی داشتم هم یک مسیر طولانی پیاده روی 

گرمی نخوراصلا.استراحت کن بلندنشو.هیچ کاری بهتراز مواظبت ازنی نیت نیس.😍

کاری نمیکنم اما خیلی استرس دارم وقتی میبینم همسرم انقد هیجان داره میگم اگر نمونه چی چون بار داری اولم هس 

م هشت هفتهم تا دیروز رابطه داشتیم ولی از دیروز استراحت مطلق م در حد ظرف اونم کم شام سبک اونم اگه همس ...

آره سه ماه اول خیلی رعایت کن که تا آخرش مجبور نباشی استراحت مطلق باشی هم خورد و خوراکت هم کار خونه هم وسایل سنگین اینارو مواظب باش

2810