2777
2789
عنوان

شرایط ازدواج

155 بازدید | 20 پست

سلام 

ببینید یک آقا پسر کارشناسی ارشد حقوق عمومی داره کارش و درآمد ش قطعی هست(  انشاالله کارمند قوه قضاییه یا یک وزارتخانه) سرمایه خاصی ندارد.

و به لحاظ شخصیت و خانواده مشکلی نداره 

ی خونه کوچیک(والدین ش در اختیارش قرار می دهند)

و ماشین داره

چند ماه دیگه میشه ۲۴ سالش

به نظرتون اگر این به خواستگاری یک شخص دانشجو برود امکان قبولی وجود دارد یا ردش می‌کنند 

هیچ قطعیتی ندارد ممکنه یکی بهش رد بده یکی قبول کنه فقط صرف درس و شغل نمیشه کسی رو پسندید اخلاق و روحیات و تفاهم مهمتره

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم از لحاظ شرایط مالی اوکی هستش 

خونه بعضی خانما حساسن از خود آقا باشه 

فقط مونده اخلاق دو طرف به دل هم بشینه 

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

بستگی به طرز فکر اون دختر و سطح خونوادش داره‌.

خییییلی شرایطت اوکی نیست برای ازدواج. اکه بخوای ازدواج کنی، نیاز به حمایت داری. از تورم و وضعیت اقتصادی و قیمت طلا و هزینه جشن عروسی و این چیزا که خبر داری. بقیه چیزا بماند

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

پس چه سنی وقت ازدواج است ؟

منم با ایشون موافقم. واقعا پسرای ۲۴ ساله ی الان، وقت ازدواجشون نیست. مثل مردای قدیم مسئولیت پذیر نیستن. شرایط زندگیا هم سخت شده، یه جوون ۲۴ ساله در توانش نیست. من حتی واسه دختر هم این سن و زود میدونم، چه برسه پسر. بنظرم دختر ۲۵ به بالا، پسر ۳۰ به بالا باید ازدواج کنن

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

2810