2777
2789

پیاز داغ و گوشت رو خیلی تف میدم و قشنگ سرخ میکنم بعدم رب اضافه شد بازم رب رو قشنگ تفت میدم و نمک و فلفل و زردچوبه میزنم و چوب دارچین آب میریزم و میذارم قشنگ بپزه و جا بیوفته 

آخر هم لیمو اضافه میکنم و گاهی زعفران 

کنارش هم سیب زمینی سرخ شده 


فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

من

 لپه ها رو یه کم میپرسم بعد همراه گوشت و پیاز سرخ میکنم ادویه هم به جز زردچوبه و  فلفل سیاه؛ گل محمدی زیره سیاه  دارچین لیمو امانی دو تا هل سبز آسیاب میکنم میزنم 

لپه رو هم سرخ کن رب هم کم بزن و خوب سرخ شده باشههل و دارچین اول بزن زعفرون اگ خواستی اخر گلاب هم

ادویه قیمه دارم ک همه اینارو داره ولی بازم خوب نمیشه جدا بزنم بهتره ؟

گوشت رو با پیاز خیلی تفت میدم تا کامل سرخ بشه رب رو هم همینطور و ادویه( فلفل سیاه،قرمز،زردچوبه،دارچین،و آخرهای پخت هم زعفرون و گلاب اضافه میشه)

لپه رو جدا میپزم آبش رو میریزم دور یکساعت آخر به خوروشت اضافه میکنم 

و کلا آب کم میریزم 


وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
ادویه قیمه دارم ک همه اینارو داره ولی بازم خوب نمیشه جدا بزنم بهتره ؟

اره

و با شعله کم بپزه 

من خودم قیمع تیره رنگ دوست دارم ب جای چوب دارچین پودرشو میزنم 

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘
2810
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز