2777
2789
عنوان

مسئله مرگو زندگیه لطفا کمک کنین

171 بازدید | 22 پست

آیا ضبط کردن صدای استادا جرمه

استادم امروز خیلی بد به من پرید و گفت به کمیته انضباطی میتونم بکشونمت منم گفتم خب انجام بدین 

میشه اگه میدونین میشه راهنماییم کنین🙏🏻

نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضبط کردن صدا بدون اجازه جرمه اما اگر برای سواستفاده باشه

مال تو چون بحث درسی بوده نه خیلی راحت میتونی توجیح کنی و اصلا جرم نیست. میگی برای یادگیری بیشتر اینکارو کردم

هدف خیلی مهمه توی این پرونده ها. که هدف تو منطقی بوده

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤

بگید من بی اطلاع بودم و. فکر کردم شما راضی هستین 

از این به بعد تکرار نمیشه ،🥲بعضی استادا سخت گیرن چرا اینقدر 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

خب میتونستی بهش با لحن بهتری بگی دلیل کارتو عزیزم 

میتونستی بگی استاد شما چون خوب توضیح میدین روم نشده بگم دوباره بیان کنین ضبط کردم برم هرجاشو یادم نبود دوباره گوش‌بدم اگه شما راضی نیستین پاکش میکنم و تمام 

الان اون هرچی باشه استاده و حرفش برو داره ممکنه برات بد بشه به کمیته انضباطیم که کاری نکنه میتونه خیلی کارا انجام بده برای عقب افتادنت عزیز چرا اینقد لجبازین شماها

روزای خوب توی راه😎✌🏻

ضبط کردن صدا بدون اجازه جرمه اما اگر برای سواستفاده باشهمال تو چون بحث درسی بوده نه خیلی راحت میتونی ...

فکر کنم منظور استارتر این بوده که استاد بهش پریده و حرف زده صدای اون رو ظبط کرده نه درسی. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
نمیدونم ولی بی اجازه ضبط کردی حداقل عذر خواهی میکردی جای اینکه بگی خب انجام بدین

عذر خواهیکردم گفتم فقط از من نمره کم کنه بعدم تهدبد کرد منم فقط یه جلسه ضبط کردم و خب دوس نداشتم دروغ بگم و یا نشون بدم ترسیدم گفتم انجامش بدین پس بهرحال کار من اشتباه بوده از نظرش

نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه
فکر کنم منظور استارتر این بوده که استاد بهش پریده و حرف زده صدای اون رو ظبط کرده نه درسی.

نه الان گفت. صدای درس دادنش رو ضبط میکرده که اون فهمیده بهش پریده گفته چرا ضبط میکنی کارت جرمه و شکایت میکنم

ولی چه مسخره چه استاد بی جنبه ایی

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤
2810