2777
2789
عنوان

مسئله مرگو زندگیه لطفا کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 22 پست
خب میتونستی بهش با لحن بهتری بگی دلیل کارتو عزیزم میتونستی بگی استاد شما چون خوب توضیح میدین روم نشد ...

عذر خواهیکردم توضیحم دادم اما خیلی بد صحبت کرد باهام منم ناراحت ببشم بروز نمیدم گفتم خب انجام بدین

نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه
نه صدای یه جلسه درسو ظبطکردم

آهاا فکر کنم باید اجازه میگرفتی یادم اونموقع که دانشکاه بودیم دانشجویی اگر میخواست صدا ضبط کنه از استاد اجازه میگرفت.. یا خود استاد میگفت نیاز نیست نکات رو میگم بنویسیدو... 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه الان گفت. صدای درس دادنش رو ضبط میکرده که اون فهمیده بهش پریده گفته چرا ضبط میکنی کارت جرمه و شکا ...

اره ماهم این موارد بود دانشجو اجازه میگرفت قبلش

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
وا پس چه عقده ای

امروز کلا کیفش کوک. نبود  یبارم سر جلسه امتحان بهم پرید  همین امروز ادعای درک متقابل و شعور و تا اسمون کتابخوندنشونم میش

عذر خواهیکردم گفتم فقط از من نمره کم کنه بعدم تهدبد کرد منم فقط یه جلسه ضبط کردم و خب دوس نداشتم درو ...

شاید اونجا خاسته بگه جذبه دارم و جدی ام ک دیگه تکرار نشه

معمولا پیگیری نمیکنن

ما ماه رمضون بود تو ماشینمون سیگ.ار میکشید همسرم منم چیزی میخوردم

دادستان از کنارمون رد میشه نمره ماشینو برمیداره میده افسر کنار جاده مارو نگه داشتن و خلاصه انقد تهدید ک ماشینو میخابونیم و پرونده قضایی باز میکنیم جریمه داره و هزار کوفت و زهرمار.پلاکو برداشتو ما رفتیم هنوز ک هنوز هیچ خبری ازشون نیست

ولی این ترس تو ماه رمضونا همیشه باهامون هست

بهم بگید براتون حمد بخونم
شاید اونجا خاسته بگه جذبه دارم و جدی ام ک دیگه تکرار نشهمعمولا پیگیری نمیکننما ماه رمضون بود تو ماشی ...

حرفتون متیینه و درست 

متاسفانع من در نهایت ادب اصلا وا نمی دم یعنی تهدیدم کرد گفتم خب انجلم بدین بهرحال حق ایشونه