2777
2789
عنوان

شما قسط و اجاره میدین چقدر از حقوق میمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 39 پست

قسط داریم ۵۰ میلیون هست کلا 

اگه صاحبکار عنایتی بفرماید پول را سروقت بدهد شاید چیزی بماند 😅😅

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

6 تومن میمونه

از حقوق 30 تومنی😭 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
هیچی نمیمونه،حساب کن الان چهارمه پریروز که حقوق گرفتیم همه رو‌دادیم قسط الان خودمونیم و خودمونیم

سرچی وام گرفتید ؟؟ 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

در کنارش یا کار کنید یا همسرتون شغل دوم داشته باشه با6که نمیشه زندگی کرد بچه ها گناه دارن طفلی ها مخصوصا اگه مدرسه ای باشن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
با ۴ چجوری میگذرونید؟

حقوق خودم رو گفتم

همسرم فقط 500 قسط وام ازدواج داره کل حقوقش می مونه پس انداز جمع میکنه سر سال مامانش یه چیزی میخره ازش میگیره   

من 7 تومن قسط دارم فقط 4 تومن برام می مونه هیچی پس انداز نمیتونم داشته باشم متاسفانه

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

15 حقوقشه 12 و نیم قسط داریم

بزور میرسونیم🤧😪 البته که بیشترش قرعه کشیه ولی خب یه وقتایی میگم اشتباه کردیم جوونیمون رفت... 

یه بچه کوچیک هم داریم هزینه مای بی بی و لباس و ...

خورد و خوراکمون خونه پدرمه 

منم تازه دارم میرم سرکار 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
2810