2777
2789
عنوان

با دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 75 پست
نگو کسی که دوستت داره تو سرت نمیزنه گلم تو دعوا حلوا پخش نمیکنن که بالاخره از رو عصبانیت به روت میار ...

اره خودم دوستش نداشتم که اینقدر راحت بهش گفتم چون مسلما شما هم اگه عاشق باشید خودتون پیش عشقتون بالا میگیرید مثلا نمیخاین بفهمه اما من واقعا ارزشی ندیدم اما اون میگه دوست دارم حالا نمیدونم چرا دوست داره یا فیلمشه

اره نمیخوام پدرم باشه چون پدرم سرم اونو و منو میبره بعد بابام زن داره بچه داره بعد طلاق مادرم ما فرا ...

میگه اما خیالت راحت جور بدی نمیگه 

خودتم بهش بگو نگه، البته نه جوری که فکر کنه حس ضعف داری 

بالاخره خانواده اش هم درک میکنن حتما 

فقط تا میتونی و میشه طرف مقابلت رو بشناس عزیزم، شناخت هم مهمه هم لازم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتی روزی ازدواج کردی اصلااااا بدی‌های خانوادتو نگو به شوهرت. نگو چه بلاهایی سرت آوردن. اونم چقد بیشع ...

اره بخدا با اینکه از بابام متنفرم اامااا گفت بهش سم بده 

خیلی شوکه شدم ی لحظه گفتم این چقدر بیرحمه مشخصه همین کار از خودش برمیاد

میگه اما خیالت راحت جور بدی نمیگه خودتم بهش بگو نگه، البته نه جوری که فکر کنه حس ضعف داری بالاخره خا ...

وقتی گفت بهش سم بده شوکه شدم حس کردم ادم ظالمیه

از این به بعد وارد جزئیات نشو فقط بگو پدرم ازدواج کرده و باهاش رفت و آمد نداریم

به بعدی اینو میگم 

اینو کلن قیدشو زدم نمیخامش فقط از سر تنهایی باهاش موندم خودش میگه دوست دارم اما حس میکنم فیلمشه

صد در صد😐 به نظرم کات کن ..... چون فردا میگه تو برو با اون مثلا بابای فلانت😑😐 یا مثلا توهم لنگه ا ...

اخه دوستان تو سایت گفتن دوست پسرت بگو اما شوهرت نگو الان شما گفتی فقط به شوهرت بگو 

به بعدی اینو میگم اینو کلن قیدشو زدم نمیخامش فقط از سر تنهایی باهاش موندم خودش میگه دوست دارم اما حس ...

ان شالله که بعدی هم بهتر از این باشه و هم بدون دغدغه گذشته بتونی یه زندگی خوب رو شروع کنی

وقتی گفت بهش سم بده شوکه شدم حس کردم ادم ظالمیه

زود تصمیم نگیر، شاید یه دفعه عصبی و ناراحت شده یا خواسته بگه براش مهمه این موضوع و براش مهمی ولی به شکل خیلی بدی گفته واقعا، بازم بشناسش بیشتر 

اخه دوستان تو سایت گفتن دوست پسرت بگو اما شوهرت نگو الان شما گفتی فقط به شوهرت بگو

ببین تو جلسه چهارم خواستگاری بعد کلی آشنایی درباره خودتون باید واقعیت هایی از خونواده که خجالت میکشی گفته بشه رو به آقا پسر بگی تا بسنجه شرایطو و با این دید ازدواج کنه که خانومم این مشکلو داره. ولی دوس پسر فقط ازت آتو میگیره واسه حل مشکل نیومده. شوهر عضوی از خونواده س ولی دوست که غریبه س اصلا به اون چه😐

زود تصمیم نگیر، شاید یه دفعه عصبی و ناراحت شده یا خواسته بگه براش مهمه این موضوع و براش مهمی ولی به ...

واقعا بدم اومد اصلا خدا ترس نیست 

یعنی اونوقت ناراحت عصبی شد. ؟

هعی میگفت الان چرا گریه میکنی خب طلاق گرفتن با مادرت فرار کنین این اشغالو هم پرتش کنین 

ببین تو جلسه چهارم خواستگاری بعد کلی آشنایی درباره خودتون باید واقعیت هایی از خونواده که خجالت میکشی ...

اره اگه من نمیگفتم میرفت پرونده طلاق بررسی میکردن چون خودشون هم پلیسن کلن اشنا زیاد دارن دیگه من گفتم بابام کیه 

ببین تو جلسه چهارم خواستگاری بعد کلی آشنایی درباره خودتون باید واقعیت هایی از خونواده که خجالت میکشی ...

گفتم که فکر نکنه مادرم خیلی خوش بود و بخاطر عشق حال طلاق گرفت گفتم بابام چقدر بده حقیقت گفتم اما ابروم پیشش رفت ؟ حس بدی گرفتم ... گفتم بابام خاس بزور بده منو پسر عمو

یه چیزی بهت بگم؟ بهش بگو یه دختره تو نی نی سایت میگه خدا لعنتت کنه اسم پلیسارو به لجن نکش عوضی😡 ببین از من به تو نصحیت کات کن بره اینکه طرف پلیس مملکته انقد باز قوانینو رعایت نمیکنه نسبت به توهم هیچ قانونی رعایت نمیکنه 

2810