2777
2789
عنوان

اونایی که پسر بزرگ دارن اقایون هم نظر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1423 بازدید | 110 پست
شوهرم کلانتری بود میگف ی خانوم ۳۵ ساله اومده شکایت گفته من ۱۵ ساله از شوهرم جداشدم با هیچکس رابطه ن ...

اینی که تعریف کردی ، اصلا با عقل جور در نمیاد 😓 مگر اینکه زنه خیلی خیلی داف بوده باشه و لباسای خیلی باز پوشیده ، بازم با عقل جور در نمیاد زنه اصلا متوجه نشده باشه

اینی که تعریف کردی ، اصلا با عقل جور در نمیاد 😓 مگر اینکه زنه خیلی خیلی داف بوده باشه و لباسای خیلی ...

متأسفانه واقیت بود عزیزم و شده دیگه مشهدیم بوده خانومه

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینایی ک شما ازشون شنیدی ب مادرشون حس دارن از حیوون هم کمترنآخه فرق آدم و حیوون اینه آدم شعور داره و ...

خب بدبخت خودشو کنترل کرده دیگه 

وگرنه که حیوون ها وقتی یه بچه نر جوون میشه و قوی میشه، با پدرش مبارزه می‌کنه و رئیس گله میشه و با همه ی ماده های گله از جمله مادر خودش، جفت گیری میکنه

وای چرا اینقدر بدبین هستین؟چرا فکر می‌کنید پسرها فقط دنبال مسائل جنسی هستن؟؟من دوتا داداش داشتم همه ...

اینکه حرکت ناجوری ندیدی، دلیل نمیشه که تو دلشون حسی نداشته باشند....

انقد که به مردها تو این جامعه ظلم میشه، به زن ها نمیشه.

می‌دونی چنننننند برابر تو تستوسترون تو بدن یه مرد هست؟ می‌دونی تستوسترون باعث چی میشه؟

خب بدبخت خودشو کنترل کرده دیگه وگرنه که حیوون ها وقتی یه بچه نر جوون میشه و قوی میشه، با پدرش مبارزه ...

همین ک رو مادرش حس داره یعنی خودشو کنترل نکرده

تو خارج از ایران طرف تو ساحل با بیکینی میگرده ولی مرداشون براشون عادیه و نمیگن ما بهش حس پیدا کردیم

چ‌برسه به مادر خودش

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
شوهرم کلانتری بود میگف ی خانوم ۳۵ ساله اومده شکایت گفته من ۱۵ ساله از شوهرم جداشدم با هیچکس رابطه ن ...

حتی حیوان هایی مثل گاو هم با مادرشون جفت گیری نمیکنن

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  
حتی حیوان هایی مثل گاو هم با مادرشون جفت گیری نمیکنن

چی بگم والا

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
این یه نظره یه نطرم اینه که اگه خیلی برات مهم نباشه بچه هم میفهمه چیز خاصی نیست همه خانما هرچی هست ر ...

پسر های خارجی محض اطلاعت دیسکو و روابط در غیر چارچوب ازدواج براشون عادیه و خودشونو خیییییییلی کمتر از پسر های با حیای ما کنترل میکنن.

بعدشم این چیزا عادی شدنی نیست خدا اینطوری قرار داده. وگرنه بعد ۱۰ سال زندگی مشترک بازم بین زن و مرد زناشویی شکل نمی‌گرفت. باید عادی میشد دیگه. نه؟

پسر های خارجی محض اطلاعت دیسکو و روابط در غیر چارچوب ازدواج براشون عادیه و خودشونو خیییییییلی کمتر ا ...

پسر های ایرانی حیا ...

ترو خدا یک چیزی بگو بشه الان همه صیغه و دوست دختر با رابط ج دارن

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  
پسر های خارجی محض اطلاعت دیسکو و روابط در غیر چارچوب ازدواج براشون عادیه و خودشونو خیییییییلی کمتر ا ...

چه ربطی به زن وشوهر داره مگه من حرف از رابطه جنسی زدم کفتم بدن زن براشون عادی میشه😐زن و شوهر بحثش کاملا متفاوته این مادرشه من نمیدونم دور و بر شما چطور پسرایی هست ولی فقط یه حیوونه که به مادرش هم چشم داره یا بهش فکر میکنه.... من میگم اگه مادر خیلیی مراعات کنه پسفردا میره بیرون یه دختر ببینه یکم بدنش بازه فکرمیکنه چه خبرهههه ولی اکه دیده باشه میفهمه همه همینطورن

اینایی ک شما ازشون شنیدی ب مادرشون حس دارن از حیوون هم کمترنآخه فرق آدم و حیوون اینه آدم شعور داره و ...

والا شیر نر وقتی بزرگ میشه از گله میره تا با مادرش جفت گیری نکنه

گاو نر هیچ وقت با مادرش جفت گیری نمیکنه ‌.

دنیا داره ترسناک میشه

2810