من خیلی مراعات میکنمیکی دوتا لباس جذب دارم که نمیتونم بپوشمشاینجا پرسیدم ببینم بپوشم یا نهمن کلا مرا ...
خب اگه اینطوریه که راحت باش باهاش
خدا حفظش کنه برات عزیزم
هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من لباس جذب جلو پسر چهار ساله مم نمیپوشم.شوهرم خیلی با حیا و چشم پاکه، میگه تو خیابون هرجور باشند، ...
این یه نظره
یه نطرم اینه که اگه خیلی برات مهم نباشه بچه هم میفهمه چیز خاصی نیست همه خانما هرچی هست رو دارن 😂واسه همین فکر نمیکنه یه دختر چقدر خاصه مثل اکثر پسرهای خارجی... پسرا دستشون بازه بخوان هرچیزی رو نگاه کنن صرفا مادر نمیتونه باعث باشه که این قبح نشکنه