2777
2789
حقوق چی

نه عادی هستن ۹۹ درصدشون. 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما پولدارا میرن دولتی

ب وضع مالی ربطی نداره .ولی آزاد اونجوری ک تصور می‌کنید نیست .همه پولدار نیستن 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
من از کسانی که با پول باباشون دارن درس می خونن خوشم نمیاد.حتّی اگه پولدار هم باشیم ، بهتره جوری درس ...

منم تا قبل ازدواج همچین دیدی داشتپ الان شوهر من که رو پای خودش وایساده یه قرون از باباش نگرفته نه خونه داره نه ماشین با اینکه درآمدش خوبه(آخه واقعا هزینه های زندگی بالاس)ولی اونایی که با ما ازدواج کردن حتی الانم بعضیاشون بیکارن و دستشون تو جیب آقای پدر بوده هم خونه دارن هم ماشین هم زندگی آنچنانی البته این درصورتیه که پدر شوهرم توانایی کمک کردن داره و دریغ میکنه اگر نداشت بحثش جدا بود گاهی انقدر مستقل بودنم خوب نیست