2777
2789
عنوان

مسخره کردن اندام

207 بازدید | 18 پست

من به خاطر استرس و افسردگی که داشتم خیلی لاغر شدم وزنم حدود 40کیلوشد. توسط اطرافیانم خیلی مسخره میشم.

مثلاً یه خواستگار داشتم به خاطر کنکورم وشرایطم قبول نکردم.بعد بهم میگن خوبه راهشون ندادید وگرنه پسره بعد یه مدت تورو پس میآورد چون تو چیزی نداری نه سینه ای نه باسنی.🥲😐

کلا خیلی اعتماد به نفسم پایین اومده از بدنم متنفر شدم .

اصلا از قیافمبدم میاد .کلی هم دلم شکست .نمیدونم چیکار کنم. پولم ندارم هزینه اندامم کنم .دوست هم 

ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگه میخوای چاق بشی بدون عوارض

خب پودر جنسینگ بخور یه قوطیش اندازه یه ماه هس

ظهر و شب قبل غذا اندازه یه قاشق بریز لیوان آب مزه آبمیوه میده

و بعد از یه ماه پوستت سفیدتر و تپل میشی خیلی گوگولی میشی

منو همسرم استفاده کردیم

وخواهرمم قرصشو خورد قرص کمتر اثرش بنظرم

من لاغر میشم یکی یه چی میگه یکم چاق میشم یه نفر یه چی دیگه میگه هر جور خودت دوست داری و راحتی همون باش.اینستا نگاه میکنی همش راجب قیافه و پوست و آرایش......اینا حرف میزنن یکی نیست درس زندگی و آداب و معاشرت به مردم یاد بده.قدیما انسانیت مهم بود الان ظاهر.

عزیزم بی خیال حرف بقیه من قبل ازدواج ۴۸ کیلو بودم با قد ۱۶۶ الان ۷۰‌کیلو شدم خود به خود بعد ازدواج چاق میشی نمیخواد نگران این چیزا باشی 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
بگو عزیزم

ببینید قرص مخمر ابجو از داروخونه بخرید (بدون عوارض )

نیم ساعت قبل از ناهار شام بخورید 

حجم غذاتون رو دوبرابر میکنه میان وعده بخورید من هفت کیلو اضاف کردم البته چون باشگاه میرفتم خش فرم چاق شدم 

همون ی قوطی کافیه

ببینید قرص مخمر ابجو از داروخونه بخرید (بدون عوارض )نیم ساعت قبل از ناهار شام بخورید حجم غذاتون رو د ...

من استفاده کردم واقعا هم جواب داد ،ولی تا قطع کردم برگشت وزنم

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
ببینید قرص مخمر ابجو از داروخونه بخرید (بدون عوارض )نیم ساعت قبل از ناهار شام بخورید حجم غذاتون رو د ...

کدوم مارک استفاده کردید؟

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
2810