2777
2789
پوشک من برج ۳ک دخترم دنیا اومد میخریدم ۱۷۰الان شده ۲۵۰..یعنی تو شیش ماه ..۸۰هزار اوردن روش..شیرخشک ک ...

خرج بچه واقعا بالاست . لباساشون گروون 

میفهمم ‌ سخته 

اما خب صدامون نباید دربیاد ‌

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه مثلاوام ۶۰ میلیونی رو۴ یا ۵تومنشواول برداشت میکنن

تازه باید کلی بخوابونی تا چن ماه تا وام بدنت اونم ۲۳درصد با کلی دوندگی و ضامن ک بدبختی ی مقداریش هم بلوکه میکنن..نجسای بیشرفت..دلم پره دوسدارم اسماشونو بیارم یکی یکی فوش.خواهرمادربدمشوم

عجب من که بچه ندارم ولی یه عده ب عشق وام و پول بچه سوم چهارم و اوردن با چشام دیدم

این که خوبه تو شهر ما کارگرای بلوچ که نون ندارن شکمشون سیر کنن بخاطر یارانه بچه میارن همشونم ۴ ۵ تا بچه دارن اتقدر دلم میسوزه برا بچه های بیگناه 

عزیزم تو تازه هجده سالته و اوج جوونی و ایشالله درآمد خوب پیدا می‌کنی. ما که بچه داریم و کلی خرج ببین چی میکشیم؟ 

حقوق همسرم بد نیست و تا چند سال گذشته نسبتا راحت زندگی میکردیم ولی از سه چهار سال پیش اوضاع روز به روز بدتر شد و درصد تورم وحشتناکه،الان که افتضاحه.تمام روز ذهنم درگیر استرس بی پولی و آینده بچه هامه.خدا لعنتشون کنه که عرضه مملکت داری ندارن و مردم رو افسرده و گرفتار کردن.

2810