2777
2789
عنوان

توی ی رابطه ی یک و نیم سالم اما ب ازدواج ختم نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 76144 بازدید | 1133 پست
اسی اینجوری فکر نکن این همه آدم یا پنهون کردن و ازدواج کردن یا گفتن و طرف پذیرفته و ازدواج کردناصلا ...

مرسی عزیزم همین الان ب مامانم یکی زنک زد برای خاستگاری 🥴 پرستار متولد ۷۷

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش یه مقطعی زمان بده ولی قاطعانه

نه عزیزم زمان هم بده پسفردا پسره میگه توهی گفتی بیا و ... 

ولش کنه بهتره 

والله مردا با التماس مبان میگیرن بعدا حریفشون نیستن زناشون 

فایده نداره که بعداز کلی گفتن و اخرم با تهدید و فرصت قاطعانه دادن بخواد بیاد 

اگه ایشونومیخواست خودش باسر میومد 

خبرمرگش بیاد مردک احمق بچه باز 

میحوام نیاد بی بته بی خانواده کا بچه نادون مردمو گزاشته سرکار 

😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎...‌ چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍
اسی تو ک رفاقت تجربه کردی خونش. رفتی نترسیدی فیلم ازت بگیره؟

ن فیلم نگرفته در این حد باشی نیس

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

مرسی عزیزم همین الان ب مامانم یکی زنک زد برای خاستگاری 🥴 پرستار متولد ۷۷

دوست داری زن همین شی؟ 

من خودم بعد ۳سال دوستی عقد کردیم شرایطم افتضاح جوری ک حتی از خونه بیرونم کردن دوباره برگشتم اگر دوسش داری و میاد صبر کن 

من دوستایی دارم ک ۷.۸سال دوستن بعد ازدواج کردن عجله برا چیه

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
شرایط مالیش چطوریه؟ ماشین و خونه از خودش داره یا نهشغلش در امدش چطوریه

۳۵ سااسه ببخشید چس نداره خونه ی خراب شدش هم باباش باید بده که تااخر عمر هر امری کردن عروس مثل برده بگه چشم 

احمق بیشعور ۳۵ سالشه یه خونه نداره فقط بازی با جسم و روح دختر مردمو بلده خدا لعنت کنه امثال اینارو ننگ به شیری که خوردن 

😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎...‌ چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍

اسی جان من که هیچ پشیمونی تو شما ندیدم الانم اگه این آقا بیاد به قول خودت یه اجازه میگیره و راحت باهات رابطه برقرار میکنه .البته خدا کنه من اشتباه کنم و تو یه کم برای خودت ارزش قائل باشی

باباش میتونه خونه بده؟؟؟ اگر خونه هم نداد بگو اشکال نداره ماشینتو بفروش پولی که داری هم بزار روش خون ...

بابا پرده رو میدوزه 

رابطه داشتی چیه این ابدا مماسب نییییست 

۳۵ سالگی تازه میخواد بره مستاجری اونم بی ماشین؟ 

اونم ادمی که متعهد بودنو دوس نداره و طفره میره و قراره دختر راضیش کنه تابیاد جلو؟؟؟؟ 

بخدا نادون بوده حالا تین دختر یه کاری کرده نباید تاتهس بهر قیمتی پای این ادم به دردنخور وایسه که 

یه جراحی انجام بده و تجربه کسب کنه بشینه خونه تا یه بخت خوب بیاد سراغش انشالله 

حتتتتما هم میاد 

توروقران این حتی جلوبیادهم مورد مناسبی نیست ۳۵ سالشه یه حونه ۴۰ متری نداره؟ عجبببببب شغلشم که ماشالل ...

میشه آدرس بدی برای دوختن

2810