2777
2789
عنوان

توی ی رابطه ی یک و نیم سالم اما ب ازدواج ختم نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 39668 بازدید | 792 پست
شما دهه ۸۰اون ۶۰ دختر ینی خودت عقلت نرسید با همچین مردی وارد رابطه نشی ؟ واقعا چی تو‌ مغزتون میگذره ...

چی بگم بخدا

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هم خوشگلی هم تحصیلکرده.. از خداش باشه بگیرتتازش سرد شواگه قصدش جدی باشه میاد خواستگاریت

باشه عزیزم

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

استاتر من خودم دخترم میدونم اینکه رابطه داشتی نگرانیتو هزار برابر میکنه،ولی کاریه که شده،حضوری باهاش ...

من خابگاهم کل هفته آخر هفته میرم شهرمون

اره راست میگی واقعن داشتم میترکیدم از غصه کسیو ندارم

اصلا ب خودت سخت نگیر بعضیا بهشون تجاوز میشه تو ام فک کن هم چین موردی هست 

دخترای الان ب دور از چشم خانواده رابطه های عجیب غریب دارن و احساس با ارزشی میکننن 

اونوقت تو فریب خوردی حس می‌کنی درمونده بیچاره ای دست بردار اصلا فک نکن با دختر باکره فرق میکنی

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
اره حضوری بهش بگو میخوام باهات حرف بزنم،جایی که جدی حرف بزنی کار به جای دیگه نکشه پارکی جایی منظورمو ...

ن اونکه اینطوری نیس هر دفعه برم پیشش رابطه داشته باشه باهام ازم اجازه میگیره 

در چه حدی بوده رابطه ت؟ بکارت داری که

نه

اصلا ب خودت سخت نگیر بعضیا بهشون تجاوز میشه تو ام فک کن هم چین موردی هست دخترای الان ب دور از چشم خا ...

مزسی عزیزم بابت قوت قلبی ک بهم دادی❤️‍🩹💓

ن اونکه اینطوری نیس هر دفعه برم پیشش رابطه داشته باشه باهام ازم اجازه میگیره

خب الان تنها کاری که باید بکنی همینه،بهش بگو این موضوع رفته رو مخم نگران ایندمم،من فکر نمیکنم ادم بدی باشه

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

خب الان تنها کاری که باید بکنی همینه،بهش بگو این موضوع رفته رو مخم نگران ایندمم،من فکر نمیکنم ادم بد ...

باشه بهش میگم مرسی

اسی من عکستو ندیدم

باشه ی بار دیگه میزارم

اسی من عکستو ندیدم

گذاشتم عکسمو

باشه بهش میگم مرسی

خواهش میکنم،استارتر جسارتا ایرانی هستی ؟یخورده چشمات حالت بادومی داشت

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

2810