2777
2789
عنوان

توی ی رابطه ی یک و نیم سالم اما ب ازدواج ختم نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 64535 بازدید | 951 پست
ان شاالله عزیزم زودتر به نتیجه خوب برسی وخیر پیش بیاد برات

مرسی ازتون

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین گلم در ۹۹ درصد موارد پسرا اصلا با دوست دخترشون که رابطه کامل داشتن ازدواج نمیکنن. این ثابت شده ...

مرسی عزیزم انشالله

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

شرایطش ک اوکی شد تو دگ بدردش نمخوری میره با نفربعدی😑-البتع اگ ادم درستی باشع ذاتو اصالت داشته باشع ...

نمیدپنم چی بگم

ای‌کاش زود رل نمیزدی بالاخره با پرستاری چیزی هم‌سن خودت آشنا میشدی. ولی حالا کاریه که شده. با زبون خ ...

اینجا چند نفر بهم پیشنهاد دادن ولی خب اینا هم همینطورین و خیلی بچه ان

اسکرین پیام هاشو میزارم دیشب بهش گفتم اینارو بهم گفت

خوشبحالش من تو رابطه اولمم خون نداشتم

شاید پرده تون ارتجاعیه 

خب میخوای برو‌چک کن ، پرده ارتجاعی باشه که راحتی دیگه چون مبگن هیچ وقت از بین نمیره فقط کش میاد 

بعدشم این همه پسر که رابطه داشتن قبل ازدواج و بعد ازدواج کردن ، خب میتونی با اونا اوکی بشی ، اگر چیزی گفتنم میگی توام ثل خودمی پس حرف اضافه نزن 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
شاید پرده تون ارتجاعیه خب میخوای برو‌چک کن ، پرده ارتجاعی باشه که راحتی دیگه چون مبگن هیچ وقت از بین ...

اره اما پسرا خدشون هزار تا کار کنن میرم سمت دختری ک کاری نکرده اتفاقا اونا خیلی حساس ترند رو این موضوع

وقتی ی بار رابطه داشته باشی کم کم به رابطه وابسته میشی چطوری بگم مثل اعتیاد میمونه ترکش سخته ولی من ...

رابطه کامل نباشه چی؟؟؟ 

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

شاید پرده تون ارتجاعیه خب میخوای برو‌چک کن ، پرده ارتجاعی باشه که راحتی دیگه چون مبگن هیچ وقت از بین ...

پیام هاش ایناس میشه ببینید

رابطه کامل نباشه چی؟؟؟

کامل نباشه باز هم وابسته میشی حتی ی بغل ساده هم اعتیاداوره

2810