2777
2789
عنوان

توی ی رابطه ی یک و نیم سالم اما ب ازدواج ختم نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 34620 بازدید | 762 پست
ی خانمی همینجا بود گفت من قبل ازدواج رابطه داشتم و ب شوهرم گفتم اونم قبول کرد ولی میگه بعد ازدواج هم ...

تو از این رابطه سمی و پر از حقارت بیا بیرون آدم بعدی اگه خواست ازدواج کنه تو لازم نیست چیزی بگی

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیگه اشتباهیه که شده ولی تا میتونه الان باید همه جوره فکراشو کنه تا بعدا پشیمون نشه

الان گیجم واقعن و ناراحت همش ب خودکشی فک میکنم ب اینکه ی حادثه ای تو جاده اتفاق بیوفته بمیرم چون بجز این مورد کلا زندگیه خوبی نداشتم از اول

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا همینو به خودش بگو. بگو ممکنه خونه رو بدن به داداشت زود بیا خواستگاریم.

بهش گفتم 

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

اسی ببخشید میپرسم یعنی الانم مرتب رابطه داری؟ اگه آره خب دیگه هیچ انگیزه ای نداره. واسه چی تلاش کنه؟ ...

ن مرتب رابطه ندارم دو ماهی ی بار ماهی ی بار اونم همیشه اول ازم اجازه میگیره اگه بگم ن کاری نمیکنه اگه بگم آره سمتم میاد

بغیر اینکه قبول میکن بیاد خاستگاری از جیزایی که گفتی بنطرم حتی ادم مناسب ازدواج هم نیست ۳۵ سالش هنوز ...

نمیدونم 😔

استارتر عکس دوستتون رو تو اون تاپیک پاک کردین؟

بله

بستگی داره به اینکه واقعا شرایطش اکی باشه یا نه 

اگه ماشین و کار داشته باشه اما بگه نه سر کارت گذاشته 

اما اگه واقعا شرایط اکی نباشه صبر کن

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓
بزار عزیزم یک سال نیمه صبر کردی این دو ماه هم تا بهمن صبر کن تکلیف خیلی چیزا معلوم میشه اما دیگه راب ...

باشه عزیزم 

اینطوری نیست منم یک دوره تو زندگیم بخاطر بدبیاری های پشت سرهم فکر میکردم هیچی درست نمیشه ولی خدا از ...

انشالله

ن مرتب رابطه ندارم دو ماهی ی بار ماهی ی بار اونم همیشه اول ازم اجازه میگیره اگه بگم ن کاری نمیکنه اگ ...

با اینکه میگی قبلا بچگی کردم خام بودم اجازه دادم ولی بازم داری اجازه میدی؟ خیلی عجیبه؟ انگار پشیمون نیستی

زندگی بد بوده سختی کشیدی که کشیدی اما نزار بدتر از این شه بگو تا عید اومدی که اومدی نیومدی من دیگه ن ...

باشه عزیزم همینو میگم

بهش گفتم

اول سعی کن بیاد خواستگاریت. با زبون نرم حرف بزن ولی اگر دیدی واقعا نمیاد دیگه چاره‌ای جز بیخیال شدن نداری. بهش نگو تا فلان روز بهت فرصت میدم و... ولی تو ذهنت واسه خودت یه بازه زمانی داشته باش که اگر تا فلان موقع نیومد دیگه کات کنی.

تولدت کیه؟آیفون گرفت برات قول داده بود؟

من ۲۷ سالمه

انشالله مشکل شما هم حل بشه برای منم دعا کن

خواهش میکنم عزیزم بازم سعی کن بشناسیش و باهاش صحبت کنی یه جوری نه که فکر کنه خیلی به فکر ازدواجی، یه ...

انشالله عزیزم برام دعا کنبد

2810