2777
2789
عنوان

توی ی رابطه ی یک و نیم سالم اما ب ازدواج ختم نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 27968 بازدید | 707 پست
این بحرانی که توش هستی فقط با یک چیز تموم میشه اونم این که خودت قوی کنی به هر سختی هست از نظر عاطفی ...

بهش تا عید وقت بدم خوبه ؟ بعدش دیگه تموم کنم همه چیو . خیلی اذیت شدم واقعن این حق من نبود تو این زندگی از بچگی خیلی سختی کشیدم

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باباش میتونه خونه بده؟؟؟ اگر خونه هم نداد بگو اشکال نداره ماشینتو بفروش پولی که داری هم بزار روش خون ...

قشنگ گولش زده فک کن آدمی که توی این سن هنوز درگیر دختر بازیه چه روزگاری داشته 

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره عزیزم میفهمم چیمیگی اشتباهی ک کردم تا عید بهش زمان بدم و بعدش اگه نیومد قاطعانه بزارمش کنار خوبه ...

همین الان بزارش کنار ک بفهمه! 

عزیزم ببخشید اینو میگم چرا وقتی میدونید ممکنه به ازدواح ختم نشه رابطه و خانواده تعصبی دارید سریع رابطه جنسی برقرار میکنی؟ 🥲

خودت الان اذیت میشی گلم، البته بعضی از اقایون براشون مهم نیست، امیدوارم خوشبخت بشی. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
اره دقیقا اصول داره ولی استارتر شبیه بچه های چشم و گوش بسته ست

میشه بگین چ اصولی 

چون خودم قراره تجربش کنم

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

زمان نده ، میخوای تا عید هم...؟ عزیز دلم ارتباطتو قطع کن و زنگ نزن ولی بلاکش نکن بگو فقط اگه خواستی ...

اره عزیزم میفهمم چیمیگی همینطوره . ن من ک باهاش رابطه ج ندارم ماهی ی بار مثلا اونم ب خاست خدم خودش چیزی نمیگه اوایل سنم کمتر بود زیاد باهاش رابطه داشتم

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

اخه چی بگم سنشم کم نیس 35 سالشه

کسی که تو 35 سالگی شرایط ازدواج نداره و نتونسته از نظر مالی خودش به یه سطحی تو این سن برسونه یه در صد  ازدواج کنی باهاش زندگی خوبی نخواهی داشت 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
خانواده میدونن دوست پسر داری؟؟

مامانم باهاش دوباری حرف زده ی بارم تو آموزشگاهش رفته و اونجا صحبت کردن منم چنباری با خواهرش صحبت کردم و مامانش

بهش تا عید وقت بدم خوبه ؟ بعدش دیگه تموم کنم همه چیو . خیلی اذیت شدم واقعن این حق من نبود تو این زند ...

خودتو بیشتر از این تحقیر نکن اون نمیاد خودت برو

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تموم کردن این رابطه خیییییلی درد داره غصه داره افسردگی داره ولی همش موقتیه بعد چند ماه به خودت میای ...

چقد زمان می‌بره تا خوب شم چون واقعن شرایط زندگی خانوادگیم هم خوب نیست متاسفانه 

سرنوشت نیست هنوز هم وقت داری تجربه شد . خواستگار میاد خواستگاری امروز فردا کردن برای بازیگراس

اخه من دیگه بکارت ندارم هیچ مردی منو اینطوری نمیخاد

باز برای تو گفته میام!این حتی اونم نگفتهسر همین ۱ماه کات کردم باز برگشت!واقعا از یه طرف جوری رفتار م ...

چن سالشه ؟ باز آبجی خوبیه ت اینه ک رابطه نداشتی من رابطه داشتم و دارم تقاص پس میدم

پیام نده حضوری بگو اگر قصدت جدیه فقط ۱ ماه بهت فرصت میدم بیای خاستگاری وگرنه همجی تموم تگر منو نمیخ ...

اخه بهمن تولدمه بهم قول آیفون داده میگم اونو بگیرم حداقل بتونم بفروشمش بعدن ی کاری با اون پول کنم یا پردمو ترمیم کنم 

2810