2777
2789
عنوان

توی ی رابطه ی یک و نیم سالم اما ب ازدواج ختم نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 29515 بازدید | 718 پست

بعدشم چرا از جلو رابطه داشتی 

یجور دیگ رابطه برقرار میکردی برای رفع نیازت 

ک عطش حداقل برای اون قسمت داشته باشه

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین اگر واقعا قصد ازدواج باهات رو نداشت باشه این وابستگی رو الان تموم کنی خیلی بهتر تا ۷ سال دیگه 

یا اینکه تو وابستگی رو تموم کنی هیلی بهتر از این هست که فردا خودش تموم کن و بگ میخوام با یکی دیگه ازدواج کنم

اخه چی بگم سنشم کم نیس 35 سالشه

اها فک کزدم ۲۳،۲۴ سالشه

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

بهم گفت دوست دارم باهم باشیم گفت واسه تولدت آیفون میخرم ینی دروغ گفته؟ گف ک اگه ی درصد بهم نرسیدیم ب ...

ای کاش خودت رو کامل در اختیارش نمیزاشتی تا برای رسیدن بهت بیشتر تلاش کنه اما الان همه لذتش رو برده و داره دست به سرت میکنه 

سر کاری عزیز دلم، طرف ماشینشم نمیده برن باهاش گردش بعد ببینن میخوان بخرن یا نه ، متوجه ای چی میگم عز ...

میفهمم چیمیگی . ولی خیلی آسیب دیدم اول از خانوادم دوم ازون . فقط نمیدونم چطوری تمومش کنم چی بگم بگم دیگه پیام نده خداحافظ؟ یا بهش تا عید زمان بدم

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

چندسالتونه؟ شغلش چیه؟ ماشین و خونه داره؟

۳۵ و ۲۲ مدیر آموزشگاه فنی حرفه ایه . ماشین داره اما ماشینش بدرد بخور نیس داره جم می‌کنه پولاشو ک عوضش کنه خونه هم نداره باباش باید بهش بده

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

شرایط مالیش چطوریه؟ 

ماشین و خونه از خودش داره یا نه

شغلش در امدش چطوریه

دیگه گول نخور خواستگار از اول با یه گل یا شیرینی میاد خواستگاری

میدونم چیمیگی چی بگم بخدا اینم سرنوشت داغون زندگی من بود

بهم میگه میام حتی چنباری هم گفتم خاستگار اومده میگه دلت میاد با کسی غیر من ازدواج کنی میگه میام خاست ...

ببین بزار طبق تجربه ی چیزی بهت بگم! ته همجین رابطه هایی شکست واسه دختره! 

یا بزن ییرون یا سختیشو به جون بخر، ارزش تو خیلی بیشتر از چیزیه ک فک میکنی! 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
بعدشم چرا از جلو رابطه داشتی یجور دیگ رابطه برقرار میکردی برای رفع نیازت ک عطش حداقل برای اون قسمت د ...

راستش ازم اجازه گرفت قبول کردم کار اشتباهی کردم می‌دونم نباید انجام میدادم

2810