میگو اگر تمیزه،رگ پشتش درآورده شده،معمولای جای برش داره تمیز شدش،تو گوگل سرچ بزن
داخل دولیوان آب جوش یذره نمک و سه قاشق سرکه سفید بمدت۳۰ ثانیه بجوشونید،آبکش کنید بوی بدش بطور قابل توجهی کم میشه
داخل پیاز خلالی کمی آبلیمو،زعفران و فلفل سیاه،نمک،زردچوبه کم،پودر سیر،ذره ای زنجبیل،مخوط کرده و مزه دار کنید،
کمی آرد سفیدو با ادویه های دلخواه مخلوط کرده میگو رو داخلش میغلطونیم و داخل روغن سرخ میکنیم،
پنج دقیقه قبل از خوردن داخل برنج و شوید دم کرده کمی مخلوط میکنیم و از روغن سرخ شدش رپی زرنج میذیزیم با سیر ترشی فوق العادس
میشه پیازهاشم شست و سرخ کرد کنار غذا عالی میشه