2777
2789

ازدواج با یک مرد  مرد بسیار باابهت و کاریزماتیک دارای شم مدیریتی قوی و شم اقتصادی قوی سلطه گر و مغرور و موفقیت طلب و قدرت طلب و پولدار

همچین مردی فعلا سر راهم قرار نگرفته یاباید بمونم ایران دنبال همچبن مردی که همچین مردی واسه خودم پیدا کنم‌

یا درس خواندن  و مهاجرت به امریکا

که شرایط رفتن به امریکا رو دارم فراهم میکنم ۴ سال طول میکشه

متاسفانه امریکا به متاهل ها ویزا تحصیلی نمیده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولش فک کردم همچین آقایی خواستگارته بعد فهمیدم تازه باید بگردی پیداش کنی😅😅

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

همچین مردی اگه پیدا بشه چون خواهان زیاد داره وفادار نخواهد بود 

پس خواهرم زندگیتو بچسب برو آمریکا 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم
وا!فکر کردم الان ویزای آمریکا دستته و خواستگار پشت در و موندی سر دوراهی!!

بالاخره لاید یه برنامه برای زندگیم داشنه باشم من خودم برادرم استرالیاست خواستم برم تاحالاصد دفعه رفته بودم استرالیا اما هدفم امریکاست

همچین مردی اگر هم باشه من ندیدم، نه اینکه فقط مختص مردها باشه نه، بلکه هیچ انسان این همه ویژگی خوب رو با هم نداره و یه اخلاق گند یا یه ویژگی افتضاح داره که این همه خوبی رو تو چشمت کم رنگ میکنه.

مهاجرت هم میتونه گزینه خوبی باشه به چند شرط یکی اینکه وابستگی در ایران نداشته باشی و دوم اوضاع مالیت خوب باشه که نری اونجا باز بخوای با بدبختی ده سال کار کنی تا تازه برسی به وضع ایرانت

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است. 
همچین مردی اگر هم باشه من ندیدم، نه اینکه فقط مختص مردها باشه نه، بلکه هیچ انسان این همه ویژگی خوب ر ...

۵ سال باید درس بخونم از طرف دانشگاه حقوق بخور و نمیر دارم بعدش میرم سرکار باحقوق خوب

2810