2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی ۳ تومن بخابونی یا نه تو حسابت پول بره بیاد

بخوابونی یا اینکه گردش حسابت خوب باشه که معدل می گیرن به هر روز ۳ تومن بیافته دیگه

مثلا یه روز ۲ تومن باشه یه روز ۱۰ تومن 

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
ولی فکر کنم گرفتن وام از ویپاد راحتتره بنا به گفته ی نی نی سایتیها

اونم باید گردش حسابت خوب باشه 

وام یه میلیونی رو همینجوری میده بهت ولی بقیه رو باید گردش حساب داشته باشی

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
اون چجوریه؟ میشه راهنمایی کنی اگ برداشتی؟ چقد تو حساب پول باید بخابونی؟

عزیزم من هم تازه سفارش دادم هنوز کارتم نیومده ولی اگه گوگل بزنی وام یک ملیونی ویپاد نی نی سایت دوستان کامل توضیح دادن برای اون لازم نیست سه ماه پول توی حسابت بخوابه به نظرم از بلو بهتره

عزیزم من هم تازه سفارش دادم هنوز کارتم نیومده ولی اگه گوگل بزنی وام یک ملیونی ویپاد نی نی سایت دوستا ...

برای یه تومن آره ولی بقیه باید حسابت کار کنه