2777
2789
عنوان

شوهرم هیچ وقت پشت من نبوده

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 53 پست
رفتم همشون میگن جدانشو چون شرایطتت خیلی بده حامی و پدر و مادر نداری اوضاعت بدتر میشه ولی اینجوری هم ...

شما باید برا خودت دنبال کار باشی اگه بچه نداری همون کارکردن باعث میشه از محیط اینا دور بشی راهش همینه برو سرکار هم پس انداز میکنی هم راهی هست واسه فرار از اون محیط سمی بچه هم نیارید سفت سخت جلوگیری کن یه پول پیش برل رهن بتونی جور کنی میتونی مستقل بشی 

از پدرت بهت هیچ ارثی نرسید؟ وقتی پشت در بودیدقیقاچی میگفتن خواهراش؟

نه یه عمر کارگری کرد آخرم مجبور شدیم از بدبختی پیش خانواده پدری زندگی کنیم اونا هم به من گفتن بری دیگه راه برگشتی نیست و ما اصلا زیر بار نمیرم برگردی قبول کنیم می‌گفت اره نمیتونه بره بیاد و با ما بجوشه و کارای مادرمون رو بکنه طلاقشو بده و چی براش کم گذاشتی همه چی خریدی و حیف تو میاد اینجا میشینه ما باید جلوش دولا راست بشیم 😑 حالا من میرم دائم جلو سینکم فقط شدم ظرف بشور یا تا حالا بدی نکردم فقط بی احترامی دیدم بخدا میام تو جمعشون تا حرف نزنم نمی‌زنن تو صورت من به زور نگاه میکنن انگار همیشه ارث پدرشونو رو خوردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما باید برا خودت دنبال کار باشی اگه بچه نداری همون کارکردن باعث میشه از محیط اینا دور بشی راهش همین ...

در حد پول پیش خونه پس انداز دارما مثلا جدا بشم خونه بگیرم ولی کارو شغلی بلد نیستم آخه این مرد آنقدر دهن بیمه برم سر کار فرداش نظرش عوض میشه میگه نمی‌خواد بری

ی چیز دیگم هست منم مث تو تو حیاطشون زندگی میکنم کاش زندگیتون جدا بود خیلی زندگی کنار خونواده شوهر سخ ...

دقیقا تو یه حیاط زندگی کردن همینه مخصوصا مثل اینا ذات درستی نداشته باشند دیگه چه شود

حالا که بچه نداری هروقت بحث بچه میشه بگو هروقت اخلاقتو درست کردی بچه میاریم. فشار بیار بهش تا درست بشه. اینجور مردا حرف آدم حالیشون نمیشه میگی حتی مشاور باهاش حرف زد حالیش نشد. نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی کسیو میشناسم که بعد از ۳۰سااااال زندگی مشترک درست نشد البته اونا توی یک خونه بودن. اوضاع تو بهتره و امیدی هست برای درست شدنش

دقیقا تو یه حیاط زندگی کردن همینه مخصوصا مثل اینا ذات درستی نداشته باشند دیگه چه شود

میشناسم خانواده شوهر عاااالی بودن و هستن طرف داره ۳۰سال باهاشون تو یک خونه زندگی میکنه ولی باز هم اون استقلال رو تز آدم میگیره. اصلا مهم نیست خانواده‌اش خوبن یا بد .مهم استقلال و زندگی شخصی نداشتنه.

حالا که بچه نداری هروقت بحث بچه میشه بگو هروقت اخلاقتو درست کردی بچه میاریم. فشار بیار بهش تا درست ب ...

اصلا میگه من مشکلی ندارم خودشم خوب میبینه و بی نقص میگه تو مشکل داری نمیتونی و سخت گرفتی 

در حد پول پیش خونه پس انداز دارما مثلا جدا بشم خونه بگیرم ولی کارو شغلی بلد نیستم آخه این مرد آنقدر ...

خوب خداروشکر تو شهرتون کارخانه های یسته بندی ببین نیرو میخوان یان تو سایت دیوار بگرد بگو میخوام برن سرکار حوصله ام خونه سر میره یا اگ نتونستی برو باشگاه ثبت نام کن یا برو کلاسای آرایشگری یاد بگیر هرکدوم میتونی

2810