2777
2789
عنوان

از شب یلدا متنفرم کاش حذفش کنن از تاریخ

| مشاهده متن کامل بحث + 11102 بازدید | 346 پست
عزیزم درسته راحت نیستید خونشونولی اصلا حرفتون راجب خواهر شوهرتون قشنگ نبود...ما با حرفای اینطوری حق ...

دقیقا..ایشون با شوهرش مشکل داره شوهرشه که واسش ارزش قائل نیست و دوست نداره بره خونه پدر زنش بعد ایشون راجب خواهر شوهر بدبختش نفرت پراکنی میکنه و صورت مسئله رو پاک میکنه...خیلی طرز صحبتش بد بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا خونه این راحتون دوره؟؟؟

نبابا  تو ی سهر هستیم با فامیلا

ولی فامیل های اهل دور همی نداریم 

یه بزرگ نداریم ک بزرگی کنه بچه هاشو دعوت کنه خونه ش 

وضع مالی هم ک خسیس هستن ی مقدار  کی حوصله  مواد و خوراکی خریدن داره

بابای خودمم سال قبل هیچی نخرید برا خونه خودمون. نه میوه  نه پشمک هیچی هیچی 

حتی شام هم نبود . منم با معده خالی خوابیدم  

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
اسی قفل کن ک الان نی نی یار میاد تعلیقت میکنههههههه

کسی هم قرار باشه تعلیق بشه اون کاربری هس که تاپیکو به حاشیه برده براش گزارش دسته جمعی بزنین تا دهنش گشادش بی موقع باز نشه

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.
دلش میخواد به تو چهبعد میگن خواهرشوهرا بدن راجب زندگیشونو کیس مورد علاقشم باید از تو نظر بپرسه؟

ای بابا بد گفتم مگه از شوهر چی در میاد که حالا شوهر نکرده از دست داده ولی به خاطر اینکه ازدواج نکردن همش ازمون توقع دارن وگرنه خودشون با خودشون خوش باشن چرا همش آویزونن 

من نیز 🥲💔

برام بی معنیه والا بعدش تو این گرونی تکون میخوری باید پول خرج کنی بعد لبهاتو به زور به حالت لبخند نگه داری مثلا من شادم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خدای مهربون عاشقتم ❤️

امام علی رض میفرمایند هر روزی که معصیت خدا انجام نشود عید است

تاپیک آخرمو بهت تقدیم میکنم 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

ببخش عزیزم اونم که میگی سخته ولی هر سال پاشی بری پیش ادمهایی که خود خواهن نه عید درستی دارم نه یلدا ...

درک میکنم عزیزم . انگار ترجیحت اینکه هیج جا نری ولی اعصابت آرام باسه

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
ما ایرانیم ایراااااانیاون برای عرب هاس

هزار لایک 😍💙👌

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
2810