2777
2789
عنوان

از شب یلدا متنفرم کاش حذفش کنن از تاریخ

| مشاهده متن کامل بحث + 11402 بازدید | 346 پست

اسی یه روز قبلش یا یه روز بعدش برو خونه مامانت. یه روز خونه مادرشوهرت.

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسلام دو عید بیشتر نداره قربان و فطر

ما ایرانی هستیم ما ایرانی هستیم ما ایرانی هستیم

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

دلش میخواد به تو چهبعد میگن خواهرشوهرا بدن راجب زندگیشونو کیس مورد علاقشم باید از تو نظر بپرسه؟

منطقش عجیبه : با اینکه مجرده ولی چون سنش بالاس عجیبه که بخواد با یه مجرد دیگه ازدواج کنه 😐🤣

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
من نگفتن عید فطر و اینا خوب نیست ولی این کاربر کلا عید های ایرانی را گذاشته کناروقتی به ریشه اشون پا ...

بنظرم اون کاربر اصلا متوجه اصل موضوع نشدن و همون اول یه پست اشتباه گذاشتن!.پشیمونم شدن و گفتن از تاپیک میرن.ولی خب هر کی وارد شد،همون اول پستشو دید،کش پیدا کرد و بحث و دعوا.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
چرا یه نفر میتونه این همه به هم ببریزه همه رو بعضیا رو باید با سکوت و به شوره زار بودن روحشون رد کنی ...

اسی تو مشکلی که داری تقصیر خودته.یعنی تقصیر خانواده شوهرت نیست تو خودت کلا با شوهرت سر این موضوع مشکل داری و طرف قضیت شوهرته نه خانواده شوهرت.باید مشکلتو باید اون حل کنی وگرنه خواهرشوهرت مشکلی نداره داره جشنشو میگیره حالا دو نفر کمتر این شوهر توعه که دوست داره پیش خانوادش باشه و تورو نمیبره پیش خانوادت و از بس هرشب شب یلدا رفتین پیش خانواده شوهر احتمالا اونام عادت کردن که شما پیشون باشین.تو باید با شوهرت صحبت کنی و مشکلتو حل کنی به جای اینکه نفرت پراکنی کنی نسبت به خانوادش و صورت مسئله رو پاک کنی

اعتقادات ملیت و قومیت نداره ایران هم کشور عرب هم هست

کی گفته ایران کشور عربیه؟؟؟؟؟ آهان فهمیدم 😂😂😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

ای خدا یکی از خوشی های زیاد یلدا مینالهمنم از اینکه هر سال شب یلدا خونه خودمون هستیم و تنهاییم و عی ...

ببخش عزیزم اونم که میگی سخته ولی هر سال پاشی بری پیش ادمهایی که خود خواهن نه عید درستی دارم نه یلدا شاید یه روزی غبطه این روزا رو بخورم ولی الان خسته ام

بنظرم اون کاربر اصلا متوجه اصل موضوع نشدن و همون اول یه پست اشتباه گذاشتن!.پشیمونم شدن و گفتن از تاپ ...

کلا تاپیک استارتر به حاشیه کشیده شد با یه کامنت😂

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂

2810