2777
2789
عنوان

چند روز پیش با خواستگارم رفتیم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 29 پست
بله دقیقا منم ردش کردم

بهترین کار کردی این مشخص از اونا که یکم دیگه پیش می‌رفتی باهاش درخواست هاش شروع میشد و اعتراض میکردی می‌خواست بگه من که خواستگاری اومدم قرار ازدواج کنیم و...

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهترین کار کردی این مشخص از اونا که یکم دیگه پیش می‌رفتی باهاش درخواست هاش شروع میشد و اعتراض میکردی ...

والا عقل ندارن راحتن اگه دنبال اون کارها بودم میرفتم با یکی دوست میشدم دیگه نه اینکه دنبال خواستگار باشم 

اسی ول کن زن

چین اینا

پس اینایی ک خیلی عاقان و مودبن نصیب کیا میشن؟🦦😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

چه خوب که ردش کردی.

منم 5شنبه رفته بودم جلسه اول ، هم و ببینیم،خودمون تو مجازی آشنا شدیم، حدودا 1 ماه تلفنی صحبت کردیم،بعدم که همدیگر وبیرون دیدیم.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  
چطور بود خوشت اومد؟

خیلی خوبه،به دلم نشسته.

تنها مشکلی که دارم، اینه که خیلی سریع، منو به خونوادش معرفی کرده...حتی همون موقع تو رستوران هم، یکی از آشناهای قدیمی شون و دید، منو به عنوان نامزدش معرفی کرد.

با اینکه بهش گفتم اصلا تصمیمی به ازدواج ندارم در حال حاضر.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  
خیلی خوبه،به دلم نشسته.تنها مشکلی که دارم، اینه که خیلی سریع، منو به خونوادش معرفی کرده...حتی همون م ...

بازم مواظب باش باهاش بیرون زیاد برو شاید ادمی باشه حرف گوش کن نباشه

بازم مواظب باش باهاش بیرون زیاد برو شاید ادمی باشه حرف گوش کن نباشه

چشم قشنگم.

برای 5شنبه دعوت کرده که برم خونه مامانش اینا تا به صورت حضوری ، به همه معرفیم کنه.(همه اعضای خونوادش هستن)

بین منطقم احساسم برای رفتن و نرفتن و تصمیم گیری درست، جنگ جهانی شده...نمیدونم کار درست چیه.

خوبه برو با اخلاق اون ها هم اشنا میشی

پس برم؟

آخه من تصمیمم جدی نیست، حداقل 1 سال زمان میخوام، خودشم میدونه.