2777
2789
عنوان

اسم بچه هاتونو کی انتخاب کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 110 پست

امام حسین🖤

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

دوتاتون بدین عدالتش اینه 😁 رد کنید بیاد 😂😂

😂😂😂😂😂

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودم انتخاب کردم از شوهرم نظرشو خواستم تایید کرد. تو دوران بارداری اعلام کردم اسم بچمو خانواده خودم ...

چه اسمی انتخاب کردی عزیزم 

آفرین بهترین کارو کردی که نظرت عوض نشد

با زور و جنگ و دعوا با خونواده شوهر که خیلی شدید مخالف اسم پسرم بودن اسم پسرمو منو شوهرم گذاشتیم گرچ ...

چرا خب وقتی بچه شماست و تو مادرشی 

چرا باید زور و جنگ و دعوا باشع

چه اسمی انتخاب کردی عزیزم آفرین بهترین کارو کردی که نظرت عوض نشد

یه اسم کوردی گذاشتم. اینا ترکن و مذهبی. اره اصلاا نظرم برنگشت. حتی خواهرشوهرم جلوی همکاراش گفت این چه اسمیه انتخاب کرده و فلان. من جواب ندادم اما همکارش قشنگ قهوه ایش کرد گفت نظراتت رو بزار برای بچه خودت. تنها کسی که حق انتخاب داره مادر بچه ست. 

من طفلی زاج بودم تازه از بیمارستان اومده بودم بعد شوهرم با ذوق اومد گفت رفتم شناسنامه درخواست دادم اسمشو بدون اینکه من تایید کنم  انتخاب کرد . البته تو حاملگی گفتم زیاد خوشم نمیاد ازین اسم 

مامانم میگه وقتی من به دنیا اومده بودم عمه مامانم گیر داده بوده الا و بلا باید اسم مادرش که هاجر بوده رو بزارن رو من 

ولی مامان بابام نذاشتن گذاشتن بهار حالا فکر کن ای قضیه برا ۱۶ سال پیشه

هیچ وقت زنیکه عنتر رو نمی بخشم که می‌خواست اسم مادرش رو بزاره رو من 

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

خودم انتخاب کردم.

همسرم چند تا نظر نداد اما آخرش اون اسمایی که من خوشم اومد رو گذاشتیم.

اطرافیان هم دخالتی نداشتم مگه این که خودمون نظر می خواستیم.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

چرا خب وقتی بچه شماست و تو مادرشی چرا باید زور و جنگ و دعوا باشع

قبلا بهشون گفته بودیم هر اسمی نمیزاریم 

نود درصد اسمش رو آرمان میزاریم 

ولی روز زایمانم مادرشوهر که من بیمارستان بودم رفته بود به پدر شوهرم گفته بود اسم انتخاب نکردن تو اسمش رو بزار 

اونم گفته بود مبین بزارند 

وقتی اومدیم و گفتیم اسم بچه آرمان هستن البته من اون موقع خبر نداشتم چیکار کرده دعوا کرد اره رو حرف پدر شوهرت حرف می‌زنی و فلان و این چه اسمیه حرمت نگه نمیدارید 

و فلان تا وقتی که کم مونده بود به خاطر مادر شوهرم پسرم و از دست بدم 

پنج روز بیمارستان بودم وقتی برگشتیم به شوهرم گفتم به هیچ وجه قبول نمیکنم اونا اسم بچمو مبین بزارند اونم قبول کرد 

هر کیم هر چی گفت 

گفتم شوهرم اسمش رو انتخاب کرده 

در کل این یه درصد از رفتار و حرفاشون بود تا امروز که پنج سال هست باهاشون زندگی می‌کنم وقتی بشنوی چه چیزای دیدم و شنیدم 

گوشات صوت میکشه 

2810