2777
2789
عنوان

اسم بچه هاتونو کی انتخاب کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 110 پست
چزا جوابم ندادی؟

سلام 

هیچی حل شد 

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

اسم پسرمونذو همسرم گذاشت منم گفتم چون نذر کردم یه محمد هم اولش بزار  

اسم دخترمونم من پیشنهاد دادم 

شوهرم گفت عالیه 

وبعد اون هرچیز دیگه ای گفتم گفت نهههه😂

عاشق اسم بچه‌هامم 

وقتی صداشون میکنم لذت میبرم شاید اگر کسی انتخاب میکرد انقدر خوشم نمیومد

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام هیچی حل شد

چیشده بود مگه

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

شوهرم گفت حرف اول اسمش مثل خودت باشه 😁☺

اوه😒😏😂😂😂

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

همسرم .هیچ احدی بهم اسم  پیشنهادندادن .انگارعروسشون مرده نامردا ...انقدرکه ناراحت بودن 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

فقط پشیمونم ک چرا اسمی ک پدرشوهرم دوست داشت رو نزاشتم عذاب وجدان دارم چون خودش دخترنداشت دلش میخاست اسم دخترمو بزاره بهار من غد بودم اون زمان خودم ی اسم دیگ گذاشتم الان ک دوساله میگذره میبینم دنیاچقدر کوچیکه و اگ بهش گوش میدادم راه دوری نمیرفت

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
چیشده بود مگه

هیچی یکی دنبالت میگشت 

ادعا میکرد دوستته ولی جالبه کاربریتو نمیدونس 😕

گفت نمیدونم بهش فلان پیامو بده  و اینا  

دیدم یکم داره از حدش میگذره 

گفتم خودت برو درخواست بده بهش بگو 

اصلا معلوم نبود کی بود مشکوک بود 

خدا بهش رحم کرد ازش شکایت نکردم 

حسودی نکن دیگه 😄😄😄😄😄😄😄🤣

😝😂

هیچی یکی دنبالت میگشت ادعا میکرد دوستته ولی جالبه کاربریتو نمیدونس 😕گفت نمیدونم بهش فلان پیامو بده ...

😂😂😂😂😂😂

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

خودم انتخاب کردم از شوهرم نظرشو خواستم تایید کرد. تو دوران بارداری اعلام کردم اسم بچمو خانواده خودم گفتن مبارکه اما خانواده شوهرم از هر سری یه صدا درومد مخالف بودن. مادرشوهره واسه خودش دو تا اسم انتخاب کرده بود خواهرشوهرا هم چند تا اسم انتخاب کردن گفتن اینا رو بزار این چه اسمیه انتخاب کردی. منم گفتم من همین اسم رو دوست دارم. جواب نمی‌دادم و سکوت میکردم. اما بدم اومد ازشون. 

هیچی یکی دنبالت میگشت ادعا میکرد دوستته ولی جالبه کاربریتو نمیدونس 😕گفت نمیدونم بهش فلان پیامو بده ...

توهم ک خوب درباره من باش صحبت کردی 

اره دوستم بود اشتباه گرفتت

2810