دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .
فقط پشیمونم ک چرا اسمی ک پدرشوهرم دوست داشت رو نزاشتم عذاب وجدان دارم چون خودش دخترنداشت دلش میخاست اسم دخترمو بزاره بهار من غد بودم اون زمان خودم ی اسم دیگ گذاشتم الان ک دوساله میگذره میبینم دنیاچقدر کوچیکه و اگ بهش گوش میدادم راه دوری نمیرفت
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید
هیچی یکی دنبالت میگشت ادعا میکرد دوستته ولی جالبه کاربریتو نمیدونس 😕گفت نمیدونم بهش فلان پیامو بده ...
😂😂😂😂😂😂
فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .
خودم انتخاب کردم از شوهرم نظرشو خواستم تایید کرد. تو دوران بارداری اعلام کردم اسم بچمو خانواده خودم گفتن مبارکه اما خانواده شوهرم از هر سری یه صدا درومد مخالف بودن. مادرشوهره واسه خودش دو تا اسم انتخاب کرده بود خواهرشوهرا هم چند تا اسم انتخاب کردن گفتن اینا رو بزار این چه اسمیه انتخاب کردی. منم گفتم من همین اسم رو دوست دارم. جواب نمیدادم و سکوت میکردم. اما بدم اومد ازشون.
هیچی یکی دنبالت میگشت ادعا میکرد دوستته ولی جالبه کاربریتو نمیدونس 😕گفت نمیدونم بهش فلان پیامو بده ...
توهم ک خوب درباره من باش صحبت کردی
اره دوستم بود اشتباه گرفتت