2777
2789
عنوان

کارای خواهرشوهرم باعث شده تپش قلب بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1827 بازدید | 102 پست
بخدا جواب نمیده.باز با گوشی مادرشوهرم زنگ میزنه شوهرم هم فکر میکنه مادرشه یا حال باباش بد شده جواب م ...

من نمیخوام قضاوت کنم ولی حس میکنم میخواد اذیتتون کنه دیگه هرچی تحمل کردین بسه ایندفعه رک بهش بگین یا به مادرشوهر پدرشوهرم ن بگید تذکر بده

چرا واقعا یه آدم بایداینقدر خودشو بی ارزش کنه وعزت نفسشون زیر سوال ببره

شما خواعرشوهرت صبح زنگ بزنه شوهرت بیا منو بازار.ظهر بگه میخوام فلان چیز بخورم نون ندارم نون بخر بیار ...

این مشکل شما وخواهرشوهرت نیست. این مشکل همسرت وخواهرشه همسر شما نه گفتن روبلد نیست شما از دست همسرت داری حرص میخوری نه خواهرش باید همسرت بتونه به خواهرش بفهونه که خودش هم مشغله کاری داره ووقت نداره به جای جواب دادن ودعوا باخواهر شوهر روی همسرت کار کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلا هر روز یا نهایتا دو روزی یه بار صبح عصر و آخر شب زنگ میزنه شوهرم و میگه خرید دارم برو انجام بده ...

واییییییی حق داری😑 خواهرشوهر منم مرتب از شوهرم پول میخاست شوهرمم انداختش سطل آشغالی 😂😂😂 باهاش قهر کرده 

خواهرشوهرت رو با اسنپ و اوکالا و ... آشنا کن بقیه مردم چکار میکنن؟ انگار شوهر شما خدمتکارشه تپش قلب ...

شوهرم شغلش جوریه بیکاریش زیاده.من خودم معلمم بیشتر از شوهرم میرم سرکار.اونم سو استفاده گر

خب با شماره بقیه میزنه.وگرنه شوهرم خیلی وقته جوابشو نداده.وقتایی جواب میده که مثلا خودمون راهه دور ب ...

با شوهرت هماهنگ کن

بعد یه بار که زنگ میزنه شما جواب بده بگو بفرمایید. اگه گفت با فلانی کار دارم بگو فلانی جان شرمنده اما مثلا علی دوست نداشت تلفنت رو جواب بده میگه خواهرمه باز خرده فرمایش داره، لطفا کاری داری یا خودت انجام بده یا زنگ بزن شوهرت برات انجام بده. ما که گماشته در خونت نیستیم دم به دقیقه یه خواسته ای داری. برای ما هم اسباب زحمته.

آدمای پررو رو باید خواستشون رو رد کرد. چند بار که رد کنی ناامید میشن. دلیلی هم نداره از خودت بدت بیاد. مگه نوکرش هستید شما؟

این مشکل شما وخواهرشوهرت نیست. این مشکل همسرت وخواهرشه همسر شما نه گفتن روبلد نیست شما از دست همسرت ...

دقیقا خواهر شوهر منم مرتب پول میخاست از شوهرم 

شوهرمم باهاش قهر کرد 😑😑 خودش زن و بچه و زندگی و کلی خرج داره اون انتر هم انتظار داشت هر هفته شوهرم پول بده بهش

این مشکل شما وخواهرشوهرت نیست. این مشکل همسرت وخواهرشه همسر شما نه گفتن روبلد نیست شما از دست همسرت ...

عزیز شغل شوهرم طوریه که کلا تو خونه است و خیلی خیلی تایم کم میره سرکار.خواهرش هم این قضیه رو میدونه خب.شوهرم هم الحق خیلی تاره بهش نه میگه ولی دیدی یه سر قضیه پررو عست یک سر قضیه کم رو.کم رو دو بار سه بار نه میگه پررو ده بار میگه باید انجام بدی.آخر کم رو مجبوره کوتاه بیاد

شوهرم شغلش جوریه بیکاریش زیاده.من خودم معلمم بیشتر از شوهرم میرم سرکار.اونم سو استفاده گر

یه دفعه ک شوهرت گفت باشه و آماده شد بره اعتراض کن 

بگو یعنی چی کجا میری و .... به هر حال همسرت باید جواب بده 

من چهار تا خواهر شوهر دارم یکیش خودش رو عقل عالم میدونه و تقریبا مثل خواهرشوهر شما مدام در حال دستور دادنه

مادرشوهرم هم کلا بدون اون تصمیم نمیگیره هر چی اون بوه انجام میده شده رییس خ نه مادرشوهر اون دستور میده شوهر منم کاملا اجرا میکنه

خواهرشوهر کوچیکه چند وقت قبل میخواست ازدواج کنه همه برنامه ها و تصمیم گیری ها با اون بود فقط به بقیه دستور میداد

برای بله برون گفت الا و بلا خانم ها باید بیان خونه شما منم خیلی اروم گفتم نه گفت نه حتما بايد بیان الانم میخوان دادماد و با فامیلاش پاگشا کنن حدود 60 نفر مهمون میدونم میخوان بفرستن خونه ما

بدبختی بزرگ من اینه شوهرم اصلا با من هماهنگ نیست و کاملا تحت سلطه اوناست منم قلبم درد میگیره وقتی اسم اونا رو میشنوم یا بهشون فکر میکنم نه زبون جواب دادن دارم نه شوهرم حمايت میکنه فقط دارم نابود میشم

جالبه خواهرشوهرا هیچکدوم اجازه نمیدن شوهراشون یک صدم کارایی که شوهرم میکنه رو شوهرای خودشون ب ای خانواده هاشون انجام بدن

چطور قهر کرد شوهرت؟

هر روز پول میخاست 

شوهرمم گفت ندارم از کجا بیارم آخه شوهرم درآمدش خیلی خوبه 

اونم پیام داد ب شوهرم بد و بیراه گفت شوهرمم قهر کرد باهاش 

الان یک سال بیشتره اصلا بهش سر نزد زنگ هم بهش نمیزنه 

خیلی پولکیه بعد از منم بدش میاد ب من حسودیش میشع منم ازش بدم میاد 😑😑 

2810