2777
2789
عنوان

مردایی که درخواست میدین اینجا دنبال مادرتون میگردید🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 68 پست
آره دقیقا داداش خیلی خوبی دارمببین خوب و بد داریم دیگهالان بهم برخورد😅داداشم خیلی خوبه

شانست بوده یکی خوب گیرت اومده 

منم جمع نبستم چ مرد چ زن خوب و بد همه جاهست🙂

این عرشیا روخدا نابود کنه😂

ینییی فقط ب موناتهرانی توسایت درخواست نداده😑

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این عرشیا روخدا نابود کنه😂ینییی فقط ب موناتهرانی توسایت درخواست نداده😑

😂😂😂😂نخاله ی سایت 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

حالا بگید ب مادر کسی توهین نکن طرف کارش همینه

من نگفتم 

ولی مادرشون چیکار کنه تو بچه داری؟

مادره حتی نمیدونه همچین سایتی وجود داره!

یکم منطق داشته باش

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

ببین تو تحصیلاتت چجوریاست؟شاید بخاطر اینه بهت درخواست داده یا تنهاست مشورت میخواد ازت تو نی نی سایت ...

ادم متاهل باید متعهدم باشه دلیل نمیشه چون چیزی معلوم نیست بخوای واسه مشاوره جواب بدی ته ته مشاوره خواستنشون میخوان بحثو بکشونن ب مسائل جنسی 

ببین تو تحصیلاتت چجوریاست؟شاید بخاطر اینه بهت درخواست داده یا تنهاست مشورت میخواد ازت تو نی نی سایت ...

چه ربطی ب تحصیلات داره درخواست ایشون

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

ادم متاهل باید متعهدم باشه دلیل نمیشه چون چیزی معلوم نیست بخوای واسه مشاوره جواب بدی ته ته مشاوره خو ...

دقیقا

من نه وقت مشاوره دارم نه حوصله

ب اندازه خودم تو زمینه ای ک توش تخصص دارم مشاوره میدم ب کسانی ک احتیاج ب کمک دارن

ایشون دقیقا بعده پست من تو یه تاپیک فان درخواست دادن 

پس معلومه هدفش چیه 

من نگفتم ولی مادرشون چیکار کنه تو بچه داری؟مادره حتی نمیدونه همچین سایتی وجود داره!یکم منطق داشته با ...

اره میدونم شما نگفتی،کلی میگم اگه ی بچه خوب تربیت بشه هیچوقت ب فکر این کارا نمیوفته اگه ی درخت میوه سالم نده اگه مشکل درخت نیست پس تقصیر کیه؟

اره میدونم شما نگفتی،کلی میگم اگه ی بچه خوب تربیت بشه هیچوقت ب فکر این کارا نمیوفته اگه ی درخت میوه ...

هروقت بچه دار شدی متوجه حرفم میشی 

من خانواده درست درمون دیدم ک بچش ناخلفه 

هروقت بچه دار شدی متوجه حرفم میشی من خانواده درست درمون دیدم ک بچش ناخلفه

اینجا ی جای عمومیه خانما از همه چی اینجا مینویسن جایی واسه مردا نیست

اینجارو ی مکان واقعی در نظر بگیر که ی مرد چادر سرش کنه درو باز کنه بیاد داخل بنظرت بقیه چجوری باهاش رفتار میکنن؟

اینجا ی جای عمومیه خانما از همه چی اینجا مینویسن جایی واسه مردا نیستاینجارو ی مکان واقعی در نظر بگیر ...

عزیزم همه میدونیم جای اقا اینجا نیست 

و درخواست دادنشون هم کار خوبی نیست 

بحث اینه ب مادرش وقتی روحش از چیزی خبر نداره 

توهین نکنین همین.

شکایتتو یجور دیگه تاپیک میزدی 

2810