بچه ها یکی از دوستای خانوادگی ما پیش یه تراپیستی میرفت که خیلی راضی بود اسمشو به ماهم داد. مامانمم گفت اگر میخوای بری برو من هزینشو میدم. خلاصه منم گفتم خیلیم عالی و رفتم. تشخیصاش عالیه و همه چیو میفهمه حتی اگر دروغ بگی. اما راهکاراش رو اصلا دوست ندارم. به من میگه باید با همه قطع ارتباط کنی و فقط با من درارتباط باشی چون من بدردت میخورم. باید روزی پنج ساعت حرف بزنی ک میشه روزی پنج تومن ک من اصلا پولشو ندارم اینقدر و بعدم میگه نه کسی ک مامان باباش بهش پول میدن اصلا نباید بره سرکار مگه دیوونه ایی که بری ولی من دوس داشتم اتفاقا اون یادم بده مستقل باشم. من خودم روانشناسی میخونم اما ترمای اولم. شما بنظرتون این روش ها درسته؟ مگه اینجوری نیست ک باید جلسات هفتگی باشه؟ بعد بچه ها من مشکل خاصی ندارم. فقط میخوام شخصیت اجتماعیم بره بالاتر. یعنی برای مشکل خاصی هم نرفتم ک این راهکار فکر کنید خاصه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
روزی ۵تومن یعنی ماهی ۱۵۰ میلیون تومن میخاد ازت تیغ بزنه یارو تیغ زنه با همین ۱۵۰ تومن کلی توی اجتماع ...
باورت میشه الان دو هفته اس باهاشم. همین دو هفته هشت میلیون دادم. اونم هر روز هی در میرفتم از زیر صحبت وگرنه بیشتر میشد بعد زورم از این میگیره ک صحبتای ما چته و اینکه نصفشم اون داره از زندگیش میگه😐
میگه تا اخر عمرت توی زندگیت هرچی گفتم بگو چشم زندگیت بهشت میشه. بعدم میگفت اگر مراجعه زن عاشق تراپیست مرد بشه حرف شنویش میره بالاتر و بهتز نتیجه میگیره😐فرض کننن
وای حالا اینکه خوبه به من میگفت که اگر مراجعه زن عاشق تراپیست مرد بشه، حرف شنویش میره بالاتر و بهتر نتیجه میگیره. حالا تو به من حس داری یا نه؟ 😐😐
اخه میدونی چیه خب من اولین تجربم بود میرفتم پیش تراپیست واقعا فکر میکردم این چیزا عادیه و برای شناخته یا چ میدونم طرف میخواد با این حرفا از زندگیم چیزی بدونه